Kızlar 5 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyor aşılama felan denedik ancak sonuç alamadım :'( burda daha öncede yazmıştım ama mesaj aşağıya kaymış bayağı.. Bebeğim olması için 500 kişiye Yasin dağıtıyorum henüz 100 kişi bulabildim bana yardım edebilir misiniz? 1 Yasinde siz okuyabilir misiniz? Yasinin ardından da Hz.Zekeriyanın duasını: "Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin" okuyabilir misiniz? ALLAH OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN RAZI OLSUN!
mrb cnm hoşbulduk valla o kadar çok hayal kırıklığı yaşadımki içimde şu an beklenti yok ne bilim heyecanlanamıyorum bugün biraz karın ve kasık ağrım var gibi beklicem biraz daha
çok ilginç nasıl anlayamazki seni ultrasona falan sokmadımı canım yani bilmesi lazımdı bence sen çok vakit kaybetmeden başka bir doktora git yumurtalık takibini yaptır seni 21. gün progesteron testi için çağırmış yani büyüyen yumrtaların çatlamışmı çatlamamışmı ona bakıcak inşallah iyi olur sonuç
canım sen sılam nisanın yasinlerine 50 okurum dediysen herkes sadece bir tane okuyabiliyor ama okutabileceğin birileri varsa dağıtabilirsin... kişi başı bir tane olacak....
çok ilginç nasıl anlayamazki seni ultrasona falan sokmadımı canım yani bilmesi lazımdı bence sen çok vakit kaybetmeden başka bir doktora git yumurtalık takibini yaptır seni 21. gün progesteron testi için çağırmış yani büyüyen yumrtaların çatlamışmı çatlamamışmı ona bakıcak inşallah iyi olur sonuç