Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

meraba bana yardımcı olabilir misiniz???? 2 gündür klomen kullanıyorum ve doktorum ilaç bitince 3 gün ilişkiye girmemi söyledi...ama 5. günmü ilişkiye girmem gerekiyor yoksa 6. gün mü..ilaç bittikten sonra 1 gün beklemeli miyim????

kızlaarr bende klomenin ilk ayındayım. bu ay şöyle oldu adetin 3. günü çağırdı doktorum gittim ve muayene etti adetliyken vajinadan daha sonra 5. günü klomene başladım bitince tekrar gittim sonra işte ilişki için gün ve ertesi gün çağırdı neyse işte gittik yumurtan çatlamış gözün aydın dedi 🙂
şimdi adetim geçeli 5 gün oluyo ve kasıklarımda ağrı göğüslerimde belirginleşme ve sızı var bide kasıklarımda sertlik bide kasıklarım çok yorunca kendimi daha çok ağrıyo 🙁
dün doktorumu aradım anlttm belirtilerimi pazartesi muayeneye çağırdı merak ediyorum sizce bu kez olmuş mudur 🙁

inşallah olmuştur canım yazdıkların hem gebelik hemde adet belirtileri bende de öyle oldu ama ben 3 ay boyunca klomenle hamile kalamadım bu ay aşılama yapılacak inşallah senin tutmuştur güzel haberlerini bekliyoruz pazartesi hastane dönüşü mutlaka yaz ama iki türlü haberede hazırlıklı bu güzel mübarek günde hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle canım

nazlı yumurtan kaç milimken kendiliğinden çatladı ben çatlatma iğnesi olmaya gittiğim gün doktor kendiliğinden çatlamış aşıla iptal dedi bana yumurtam da 15 mm di kafam çok karıştı canım yaa bidahaki ay yapılıcak bakalım nolucak

canm inan bilmiyorum doktor sadece çatlamış dedi onun dışında ayrıntılı hiç bişey anlatmadı 🙁