Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ooo hoşgeldiiiiinnn 🙂 çay kahve ne istersin hı 🙂 valla özlettin kendini ,nasılsın?

h.bulduk tatlım benim valla soğuk birşey alırım 😀 bende özledim valla iyiyim canım sağol sen nasılsın yorumlara baktım adet görmedinmi daha hadi bakalım hayırlısı inşallah bebiş vardır test yapmışsın negatif çıkmış ama yanılma ihtimalinide unutma bir de kandan baktırsana

slm canlar.hepiniz için ellerimi açıp dua ediyorum,tanıdığım tanımadığım herkese.allahım herkesin kucağına nasip etsin bu tatlı melekleri.benimkinide tamamına erdirsin.

Öncelikle içtenliğiniz güzel karşılamalarınız için çok teşekkür ediyorum. Evet canım doğru söylüyorsun kilo gerçekten çok önemli. Ben birde sigara içen bir insandım ama şimdi bıraktım Allah' a çok şükür birde onun için iştahım arttı. Şimdi onu bastırmaya çalışıyorum yoksa alıp başımı giderim birde daha düşük kilo ile hamile kalmak dediğin gibi çok önemli. Umarım sende gönlüne göre sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.

Öncelikle içtenliğiniz güzel karşılamalarınız için çok teşekkür ediyorum. Evet canım doğru söylüyorsun kilo gerçekten çok önemli. Ben birde sigara içen bir insandım ama şimdi bıraktım Allah' a çok şükür birde onun için iştahım arttı. Şimdi onu bastırmaya çalışıyorum yoksa alıp başımı giderim birde daha düşük kilo ile hamile kalmak dediğin gibi çok önemli. Umarım sende gönlüne göre sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.<!-- google_ad_section_end -->

canım öncelikle hem topiğimize hem de sitemize hoşgeldin geçmiş olsun çok sıkıntılar yaşamışsın allah en kısa zamanda sana da tüm bekleyen arkdaşalara da hayırlı bebişler versin bizim gibi bebşini kucağına sağğlıkla almayı bekleyen herkesede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. doktorunnun kilo ile ilgili söylediklerini dikkate al bence canım pko maalesef bir kaç kilo fazlayı bile kabul etmeyen bir hastalık ve çoğu pko hastası 5 ila 10 kilo arasında verince ilaç bile kullanmadan hamile kalabiliyorlar. haa ama şunu da söylemem gerek ki benim pko sorunum bir senede 8 kilo alınca oluştu daha önce rutin olarak kadın doğumcuya giden biriyim hiç bir sıkıntım yoktu yani pko kesinlikle kiloyla alakalı ama ben kiloyu vermeden klomenin 3.ayında hamile kaldım şimdi kilo fazla alırım diyede ödüm kopuyor 160 boyum var ve 67 kiloyum bazı arkadaşlar 20 30 kilo alıyorlar ben umarım 12 kiloyu geçmeden hamileliği sağlıkla tamamlarım sonuçta fazla kilo almak hoş bir durum değil... sağlıklı günler canım...

tatlım doktordan doktora değişiyor benim doktorum 3.gün başlattı başkaları 5.gün verebiliyor ben 3 ay boyunca 3.gün başlayarak sabah akşam 1 er adet içtim allah 3. ayda nasip etti doktorunun dedğimi uygula bence canım...

Çok teşekkürler canım. Amin inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin bebeklerini kucaklarına sağ salim almayı.

cnm benim mrb aramıza hoşgeldin bence hiçbir zaman umudunu kaybetme rabbim yardım eder bende pco luydum ama doğum kontrol haplarıyla falan attım çevremde örnek verilebilecek o kaadar çok insan varki ben sna hangi birini anlatmalıyım bilmiyorum nerden başlasam onuda bilmiyorum hiç üzülme allah yardımcın olsun yardımcımız olsun teknoloji o kadar ilerlediki umutların emeklerin boşa çıkmasın canım öpüyorum

Geri