Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım adet belirtilerim var ama ne bir akıntı var ne de kırmızılar,geçen pazar evde test yaptım negatif çıktı,inşallah yanılma ihtimali vardır,c.tesi adet olsam da olmasam da doktora gitmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım dua edin.

cnm kafana takma benim 4.tedavi 4.çatlatma iğnem artık negatiflere alıştım hakkımızda hayırlısı cnm.sıkma canını inş buay olur

amin cnm Allah hepimize nasip eder inş. Yani ister istemez bir beklenti oluşuyor sonra adet olunca tabi ilk gün moral bozuyor ama geçti şimdi. Akşam doktora gittim rahim filmi istedi eşimdende test istedi. Ben daha önce 1 kez hamile kalmıştım bu yüzden klomenle tekrar denemek istedi ama düşükten sonra (kürtajla aldılar) 3 kez klomenle denediğim halde sorun da olmadığı halde kalamadım. belki kürtaj sonrası yapışıklık vs oluşmuştur diye bakılacak (Allah korusun) şimdi rahim filmi tedirginliği var ama mecbur çektiricem bende istiyordum zaten kötü bişey olmasından korkuyorum..

canım rahim filminden korkmana gerek yok aynı adet sancısı gibi oluyor inşallah temiz çıkar sonuçların zaten şöyle söyleyim az bir yapışıklı varsa basınçla birlikte verilen o ilaç çoğunlukla açıyor tüpleri benim ablama tüpler tıkalı böyle hamile kalamazsın dediler hemen sonraaki ay hamile kaldı şimdi kızı bir yaşında bende rahim filmi çektirdim bişey çıkmadı doktor 3 ay içinde hamile kalma şansın yüksek eğer hamile kalmazsan gel aşılama yapalım dedi allaha şükür 3. ayda hamile kaldım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin en kısa zamanda canım inşallah herşey gönlünce olur...

git canım inşallah yanılmışsındır hayırlısı olsun senin için yazmayı unutma

- - - Updated - - -

günaydın kızlar.allahım bu mübarek günde hepinize minicik bebişler nasipetsin.isyan etmektense dualarınızı edin,ben hepinize dua ediyorum allahım el açan kerkesi görsün yarabbimm...

amin canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

içini rahat tut cnm.nedüşünürsen o olur.bende 2 ay önce çektirdim şükür temiz çıktı.ama mutlaka anestezili yaptır.o anı yaşama derim ben.çünkü bana ağrı kesici bile vermeden çektiler..inş sonuçların temiz çıkarda rahat edersin cnm...