Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

ooo hoşgeldiiiiinnn 🙂 çay kahve ne istersin hı 🙂 valla özlettin kendini ,nasılsın?

h.bulduk tatlım benim valla soğuk birşey alırım 😀 bende özledim valla iyiyim canım sağol sen nasılsın yorumlara baktım adet görmedinmi daha hadi bakalım hayırlısı inşallah bebiş vardır test yapmışsın negatif çıkmış ama yanılma ihtimalinide unutma bir de kandan baktırsana

slm canlar.hepiniz için ellerimi açıp dua ediyorum,tanıdığım tanımadığım herkese.allahım herkesin kucağına nasip etsin bu tatlı melekleri.benimkinide tamamına erdirsin.

Öncelikle içtenliğiniz güzel karşılamalarınız için çok teşekkür ediyorum. Evet canım doğru söylüyorsun kilo gerçekten çok önemli. Ben birde sigara içen bir insandım ama şimdi bıraktım Allah' a çok şükür birde onun için iştahım arttı. Şimdi onu bastırmaya çalışıyorum yoksa alıp başımı giderim birde daha düşük kilo ile hamile kalmak dediğin gibi çok önemli. Umarım sende gönlüne göre sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.

Öncelikle içtenliğiniz güzel karşılamalarınız için çok teşekkür ediyorum. Evet canım doğru söylüyorsun kilo gerçekten çok önemli. Ben birde sigara içen bir insandım ama şimdi bıraktım Allah' a çok şükür birde onun için iştahım arttı. Şimdi onu bastırmaya çalışıyorum yoksa alıp başımı giderim birde daha düşük kilo ile hamile kalmak dediğin gibi çok önemli. Umarım sende gönlüne göre sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.<!-- google_ad_section_end -->

Çok teşekkürler canım. Amin inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin bebeklerini kucaklarına sağ salim almayı.