Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

benimde bu ay adet olmasa aşılamaya geçilecek hepimiz için hayırlısı canım

kızzzzzzllarrrrrrrrrrrrrrrr kan tahlili vermeye gidiyorum dayanamıcam 3 gün var adetime çıkar mı sizce doğru sonuç???????????????

canım adetinin geçmesini beklesen daha iyi olurdu bazen adet geçtikten sonra bile çımayanlar var ben adetim 4 gün geçince ancak hamile olduğumu öğrene bildim 3 gün geeçince test yaptırdım negatifti eğer çıkmazsa da adet günün gçene kadar beklemeye çalış canım

kızlarr var mı güzel haberler?rapunzel lavinyaa nerelerdesiniz?

selam herkese, bende bu ay sonunda başladım klomen tedavisine.. bikaç aydır başlamayı düşünüyorum ama ancak nasip oldu.. Bugün 11. gün günde 2 adet klomen kullandım.. Bugün dr a gidicem bakacak duruma.. Hayırlısı olsun.

Seastarh maşallah bebiş büyüyor hamileliğinin devam ediyor olması beni çok mutlu etti.. ben düşük yaşadığım için korkuyorum biraz sen güzel bir örnek oldun Allah kucağına almayı nasip etsin inş sağlıkla

kan tahlili sonucum 0.64 çıktı yani gebelik yok🙁 doktor biraz daha bekleyelim kendi kendine olursan olur olmazsada adet söktürücü veririz dedi.bu polikistik yüzünden hiç çocuk sahibi olamıcam heralde