kızlar canınız ne kadar tatlı bilemem ama benim canım çok tatlı değildir ama bende çekılene kadar çok çok korktum girdiğimde hatta beni titreme aldı bide ben devlet hastanesinde çektirdim öle özel ilgi alaka yoktu ama doktorum genede çok ii davrandı onunda yardımıyla kendımı kasmamaya çalıştım tabi katığım oldu hemen derin nefesler almaya başladım evet biraz can yakıcı ama burda abartıldığı gibi değil ilaç vucuttan çıkana kadar aşırı ağrı oluyo ama 10dk sürüyo birazda ayakta durdumu hemen atıyo kendını dışarı yanlız gitmeyın ama anestezi alacak kadarda zor değil he ben çok nazlıyım dersenız başka 🙂 ama siz zaten süreklı ultrosana giriyosunuz bitek alet yerleştirilirken can yakıyo 2 dk alıyo bide ilaç verilirken adet sancısı he ben bide adetım çok çok ağır geçtiği için çokta zorlanmadım adet oldum saydım.topu topu oldu bitti 20 dk herşey girme çıkmada dahil ben anesteziye gerek yok vucudu okadar yıpratmaya ben amelıyat oldum daha önce 2 sefer anesteziyi atmak daha zor vucuttan gerisi size kalmış.Allah yardımcınız olsun.