Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

mrb arkadaşlar bende biliyorum bu karnını çektirme olayını yani duydum benimde bir komşum çok tedavi görmüş yapmadığı kalmamış sonra gitmiş karnını çektirmiş 1 ay sonra hamile kalmış bakalım kısmetmi yoksa işemi yaradı yüce rabbimin takdiri yazıyı görünce bende paylaşayım istedim belki çektiren olupta hamile kalıp bana dua eden olur bakalım bende çatlatma iğnemin 13. günümdeyim eğer bu ayda kalmazsam rahim filmine gitmem gerekiyormuş ben filme gitmeden bu karın çektirme olayını düşünüyorum

inş cnm hepınmız ıcın hayırlısı ama adetımden on gun sonra gelmesı benı bıraz dusundurdu bu yıne de yerlesme kanaması olabılır mı ve en erken ne zman cıkar kan testınde

rahim filmi çektiren arkadaşlar size bi sorum olacakk adet gördüğünüzde hastaneye gidip film için randevumu aldınız nasıl gittiniz doktor randevumu verdi birde hangi bölüme gidiliyor kadın doğumamı yoksa başka bir bölümemi

kısmette varsa göbek kaldırmak da vesile olur, komşu sayılırız ben de urfadayım. batman ı gördüm güzel bi yer, hele hasankeyf e diyecek lafım yok.

kadın doğuma gidiyosun canım,benim doktorum çektirmemiz gerektiğini söyledi,ama eğer çektirmek istiyosan doktoruna danış derim. ayrıca doktor randevu veriyor.

ayyyy çok mu zor? ben de çektirecem ama nasıl olacak bilemiyorum,inşallah çok ağrı olmaz,kişiden kişiye değişiyomuş zaten ama önceden nasıl geçeceğni kesiremiyosun ki yoksa anestezi yapardık. şimdiden korkularım artmaya başladı

adetımden on gun sonra geldı cok az pembe geldı ama bı ıkı damla lavaboya gıttıkce pembeydı hepp cok merak edıyorum ama hemen cıkar mı kı daha adetım birindeydııııııı

adetımden on gun sonra geldı cok az pembe geldı ama bı ıkı damla lavaboya gıttıkce pembeydı hepp cok merak edıyorum ama hemen cıkar mı kı daha adetım birindeydııııııı

canım doktor randevu veriyo gidiyosun zaten söleyince 1 seneyi geçti film çektirmedım diyince veriyo hemen adet bitiminden 1 gün sonra çekıyolarki hamılelık riski olmasın çeken doktorda sana o anda dio tüplerin açık yada kapalı ama sonucu 2 gün sonra veriyolar ama sonuç zaten çekılırken sölenıyo açık yada kapalı.