kızlar ben bısı sorcagım ıkı aydır klomen kullanıyorum bu ayın bırınde adet oldum 3gunde klomenı kullanmaya basladım 5gun sonra 14.gunde ılıskıden sonra hafıf hafıf leke geldı kahverengı 1gun leke leke geldı sonra kesıldı sızınde basınıza bole bısıı geldı mı ben ne yapmalıyım benım ılk defa bole oldu
inş kurban olduğum allah beni rahim filmine gerek duymadan hamile bıraktırır.kimine göre kolay kimine görede zor bi filimmiş.en zoruda vücüdunu açmak bence🙁
inşallah gerek kalmaz canım. ben p.tesi çektircem dua edin rahat geçsin ve bi problem çıkmasın. hsg için kendimi hazırlamaya çalışıyorum,teselli ediyorum belki de bebiş olmasına vesile olur,kimbilir.
kızlar ben bısı sorcagım ıkı aydır klomen kullanıyorum bu ayın bırınde adet oldum 3gunde klomenı kullanmaya basladım 5gun sonra 14.gunde ılıskıden sonra hafıf hafıf leke geldı kahverengı 1gun leke leke geldı sonra kesıldı sızınde basınıza bole bısıı geldı mı ben ne yapmalıyım benım ılk defa bole oldu
slm kızlar sizden bişe rica edecem parmağınızı göbek deliğine ola bildiğince içe doğru bastırın nefesinizi tutun kalp çarpıntısıgibi atıyorsa problem yok ama atmıyorsa kaymıştır yani onu kaldırmak lazım bizim güney doğuda çok bilinir 1 sene çocuk olmassa göbek kaldırırlar hemen hamile kalınır bende bu ay olmassa göbeğimi kaldıracam
çok hoşsun ya 🙂 göbişimizi mi kaldıracaz 🙂 göbek kaldırmayı duydum ama bebiş için ilk defa duydum canım,güneydoğunun hangi ilindesin canım ? yakınsak beraber çektirelim.
slm kızlar sizden bişe rica edecem parmağınızı göbek deliğine ola bildiğince içe doğru bastırın nefesinizi tutun kalp çarpıntısıgibi atıyorsa problem yok ama atmıyorsa kaymıştır yani onu kaldırmak lazım bizim güney doğuda çok bilinir 1 sene çocuk olmassa göbek kaldırırlar hemen hamile kalınır bende bu ay olmassa göbeğimi kaldıracam
slm kızlar ne zamandır yazmıyorummmm.....ilk olarak şunu söyleyim rahim filmi çektirdim aranızda çektircek olan varsa eğer sakın anestezisiz çektirmeyin çok zor çünkü.sonuçlarım şükür temiz çıktı ama allah yardımcınız olsun.buarada önümüzdeki ay aşılama yapılcak bana hakkımızda hayırlısı
batmanlıyım ben canım ağır bişe alırsınız göbek kayar hamile kalamassınızbunu doktorlar bilmez anlamaz bizim buralarda çok yapılır sabah aç karnına kaldırdınmı en fazla 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalır ben çok gördüm tüp bebek yapıpta hamile kalamayanlar göbeğini kaldırdıktan sonra hamile kalanı gördüm
kızlar bugün çatlatma iğnesi yaptım 3 tane yumurtam oluşmuş maşallah diyelim bal tarçın çörek otu sayesinde bakalım bu ayda olmassa göbeğimi kaldırtacam
inşallah gerek kalmaz canım. ben p.tesi çektircem dua edin rahat geçsin ve bi problem çıkmasın. hsg için kendimi hazırlamaya çalışıyorum,teselli ediyorum belki de bebiş olmasına vesile olur,kimbilir.
allahım hepimizin yardımcısı olsun canım seninde olsun.ben bugün yani çatlatma iğnemin 17.günü adet oldum.hayırlısı demekki bu ay bebek kısmette yokmuş.inş diğer ay hayırlısıyla hepimizin bebişi olur