canım kısmet meselesi neden olmadığını bilmek çok zor bir de yumurta çatlarsa ve kaliteli bir sperm varsa ortamda döllenir ama olmayadabilir on ay değil senelerce hiç bir sorunu yokken rabbimin vermedikleri var, içindeki hikmeti bizz bilemiyoruz üzme kendini olur inşallah hayırlısıylatesekkur ederım ama bısı daha soracgım sperm ıcımdeyken yumurtam catlarsa ıcıne alır mı ve on ay olmaması normal mı???
canım inşallah hamişsindir allah hakında hayırlısını versin ona da gönlünü razı etsin inşallah adet olursan da üzme kendini canım arkadaşım benim, her yaşanan güzeldir unutma ama bir bebek gibi kendisi itibariyle ama vermediğinde de sonunda anlıyoruz ki belki annenin başına bir şey gelecekmiş vs vs bu gibi durumlar da sonucu itibariyle rabbimin yaptığı her şey güzledir tatlım bu güzele sabretmek önemli olan allah her zaman şükredip veya sabredip kazananalardan eylesin aminkızlarr günaydın, benim adetim 5 gün geçti..gecikmesinin 2.günü beta hcg baktırdım 0,1 🙂 ama ateşim yüksekti.bugüne kadar 12-13 gündür de ateşim yüksekti.bugün biraz düştü..ya adet olucam ya da tekrar yükselicektir.. ama hiç bu kadar gecikmem olmamıştı..en fazla 2 gün..gecikme yaparmı klomen?