Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

aymesev ben kendimi avutuyorum şöyle ,doğum yapsak canımız daha çok acır ve katlanırız dimi buna da bi kaç saniye katlanalım ne olacak önemli olan iyi doktor bulmak,ben kendimi biraz hazırlar gibi oldum 🙂 o gün gelene kadar hazır olurum inşallah,bebiş için değer bence 🙂

orası öyle ama olacağını bilsem ahhhh bilsem katlanırım da mecburende katlanıcaz ama benim hiç ümidim kalmadı sanki klomenle son bir ayım kaldı

inşallah cnm benimde geçen ay ilk klomen kullanmamda 19.5mm iki tane yumurtam oldu ama hamile kalamadım çatlatma iğnesi yapılmadı bu ay tekrar klomen kullandım bakalım yarın pazartesi günü doktora gidicem bakalım yumurtalarım büyüdümü inşallah ilaç işe yaramıştır banada bu ay yapacak çatlatma iğnesini canım bu iğneyi eczanelerde ya da doktor yapmıyormu kendin nasıl yaptın acımadımı
Acikcasi ben de hemsire siz yapabilirsiniz dediginde suphe ile baktim ama sonra gerek Pazar gunu olmasi dolayisi ile acile vs gitmek gerekmesi, gerekse bi cesaret yapiverdim. Beklemedeyim bakalim bugun daha igneden sonraki 9. gunumdu. 1 hafta daha bekliyip sonra test yapicam. Kendimi motive etmeye calisiyorum aklima geldikce. Dr bana sadece bikac test yapmisti hersey normal gorunuyo demisti, bi de adetin 3. gunu ultrasonla bakilmisti kist vb olup olmadigi icn. Ayrica esime de bakildi o da iyi cikti. Acikcasi rahim filmi cekilmedi benim de aklima bunlar takiliyo once bunlari denemeden direk tum tetkikleri neden yapmiyor doktorlar. Bir de ben her ay boyle klomen igne falan denemek istemiyorum, asilama ise sonraki ona gecmek icin doktorumla konusucam. İnsallah bunlara gerek kalmaz...

Acikcasi ben de hemsire siz yapabilirsiniz dediginde suphe ile baktim ama sonra gerek Pazar gunu olmasi dolayisi ile acile vs gitmek gerekmesi, gerekse bi cesaret yapiverdim. Beklemedeyim bakalim bugun daha igneden sonraki 9. gunumdu. 1 hafta daha bekliyip sonra test yapicam. Kendimi motive etmeye calisiyorum aklima geldikce. Dr bana sadece bikac test yapmisti hersey normal gorunuyo demisti, bi de adetin 3. gunu ultrasonla bakilmisti kist vb olup olmadigi icn. Ayrica esime de bakildi o da iyi cikti. Acikcasi rahim filmi cekilmedi benim de aklima bunlar takiliyo once bunlari denemeden direk tum tetkikleri neden yapmiyor doktorlar. Bir de ben her ay boyle klomen igne falan denemek istemiyorum, asilama ise sonraki ona gecmek icin doktorumla konusucam. İnsallah bunlara gerek kalmaz...

canım iğne yapmak o kadar zor birşey değil aslında tabi ki gerekli eğitimi alıp nasıl yapacağını öğrendikten sonra, örneğin şeker hastaları özellikle (tip1 olanlar) günde neredeyse 4 öğün enjeksiyon yapıyorlar önemli olan nasıl ve nereye yapacağını bilmek ( burada kastım her önüne gelen ilacı iğne yapmayı biliyorum deyip yapmak değil asla çünkü kolay olduğu kadarda riskli bir işdir enjeksiyon yapmak)
bu aşılama ya da hsg yani rahim filmi neden en son yapıyorlar diyorsun
rahim filmi normal dışı bir şey olduğundan şüphe edilirse yapılır hem maliyeti fazla olduğu için hem de hasta da belli oranda ağrı enfeksiyon gibi yan etkilere sebep olabileceği için
düşünürsek her kadına rahim filmi çekmek ilk etap da ve ya direk aşılama yapmak doktorların iş yükünü artıracağı gibi devlete ve hastaya da maliyeti artırır
önce doğal bir süreç takip edilmeli diye düşünenlerdenim ama tabi ki bu senin hayatın Allah kolaylık versin hakkında hayırlı olanı Rabbim en kısa zaman da nasip etsin inşallah hiç birine gerek kalmadan hamile kalırsın

Arkadaşlar yardımcı olmak amaçla yazıyorum bende bebek tedavisi gördüm 1 sene kadar korunmadık ama olmadı..daha sonra klomen kullandım ve klomen bitdikten sonra dr gitdim yumurtlamam olduğunu söyledi fazlada bilgi vermedi ve progestan verdi..10 gün kullandım ve adet günüm geldi ve 2 gün geçtiğinde baktım hcg değerim 214 çıktı apazar günüydü.dr a pazartesi gitdim 416 çıktı çarşamba baktırdım 807 çıktı ama bebeğim gözükmedi dr 1000-1500 olması gerekiyor 15 gün sonra gel bakalım dedi.internet araştrmalarıma göre 6 haftalık..bakalım 4 nisanı sabırsızlıkla bekliyorum yaa ihş biyan önce görürüm bebeğimi..allahım herkeze nasip etsinn yaa....

amin cnm inşallah kalmaz bende bir anlam veremiyorum zaten kişi normal yolla hamile kalamıyorsa ve en son çare olarak gidilir doktora gider neye uğraştırıyorsun tamam hani bazı hormon tahlilleri istersin direkte tedaviye başlayamazsın eyvallah ama bazı doktorlar resmen dalga geçiyor mesela benim doktorum benim yumurtlama problemimin olduğunu biliyor beni ilaççsız tedavisiz 3-4 ay üst üste progeston testine çağırdı baktın olmuyo ilaç verdi ilk ay 19.5 mm çaplarında 2 tane çok sağlıklı kaliteli yumurtam oldu ama bana çatlatma iğnesi yapmadı o ay hamile kalamadım 2. ay kullandım bu seferde ilaç işe yaramadı 3. de ne olacak bilmiyorum ama yoruldum desem yeridir

merhaba arkadaslar uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum 2 senedır bebek dıye oluyorum doktor yumurta olusmadıgını olusanında catlamadıgını soyledı ve klomene baslamamız gerek dedı sızce faydası olurmu ne olur yanımda olun yardım edın destegınıze ıhtıyacım var🙁🙁🙁

merhaba arkadaslar uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum 2 senedır bebek dıye oluyorum doktor yumurta olusmadıgını olusanında catlamadıgını soyledı ve klomene baslamamız gerek dedı sızce faydası olurmu ne olur yanımda olun yardım edın destegınıze ıhtıyacım var🙁🙁🙁

canım ,canını sıkma bak ne güzel tedaviye başlamışsınız..Klomen çoğu kişide yumurta oluşturuyor.İnşallah sende de olur

merhaba kızlar,bu ay bende klomen kullandım bitti ve dün kontrolüm vardı. 12.günümde 17 mm bir folikülüm vardı.Doktorum gün aşırı ilişki önerdi..EEE bizde dün başladık 🙂 ama dayanılmayacak kadar ağrım oldu kasıklarımda( bugüne kadar hiç bu kadar ağrımamıştı) acaba klomenden dolayı olmuş olabilir mi?

inşallah olur cnmm sana benden bir tavsiye ben geçen ay klomen kullanırken incir kürü yaptım 2 tane yumurtam oldu gayet iyilerdi bu ay yapmadım soğan kürü yaptım hiçbir işe yaramadı bilmem ki kürdenmi ilaçtanmı yoksa allahın takdirimi belki olurda işine yarar yaparsın belki yani inşallah faydasını görürsün yapmak istersen diye yazdım ender saraçoğlundan almıştım umarım güzel olur senin için

merhaba kızlar,bu ay bende klomen kullandım bitti ve dün kontrolüm vardı. 12.günümde 17 mm bir folikülüm vardı.Doktorum gün aşırı ilişki önerdi..EEE bizde dün başladık 🙂 ama dayanılmayacak kadar ağrım oldu kasıklarımda( bugüne kadar hiç bu kadar ağrımamıştı) acaba klomenden dolayı olmuş olabilir mi?

mrb cnm inşallah hayırlısı olurda bebeğine kavuşursun ben ilk klomen kullanıp doktora gittiğimde bana eşinle birlikte olurken ağrın oldumu dedi bende hayır olmadı dedim biraz bana böyle olması gerekiyordu sanki der gibi bir bakış attı sanırım bu durumda biraz ya da fazla ağrının olmassı iyiye işaret bende zaten o ay hamile kalamadım inşallah sen kalmışsındır

Geri