Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Adetin 3. Gunu klomene basladim, bitince iki kere dr gorundum. Adetin 10. gunu gittigimde biri 18,5 digeri 13 iki yumurta gordu. Ertesi gun catlatma ignesi yapmami soyledi, igneyi kendim gobegimden hemsirenin gosterdigi sekildi yaptim. Ayrica igne oldugum gunden baslayarak asiri iliski onerdi, arada 1 gun gibi ara verebilirsiniz dedi. Cumartesiye kadar devam edicez bakalim, cok istiyoruz Allah' im bizi ve bizim gibi isteyenleri gorur insallah. Doktorum ayrica test yapip sonucu iletmemi istedi ancak 3 nisan gibi yap dedi. O tarih igneden sonraki 16. Gun oluyo. Umarim guzel haberler verebilirim, surekli dua ediyorum...

arkadaşlar rahim filmi çektiren varmı aranızda çok canınız yandımı nasıl oluyor paylaşabilirmisiniz birde soğan kürü yapanlar oldumuu faydasını gördünüzmü

slm canım ben neyazık ki çektiremedim çektirsem belki bu kadar agrım olmazdı. adetin bitiminden bir gün sonra çektirmek gerekiyormuş bana beş gün sonrasına randevu verdiler. rahim agzı kapandıgı içinde çok ugraşmalarına ragmen çekemediler çok kötüydü önümüzdeki ay tekrar o masaya nasıl yatacam bilmiyorum 3 gün oldu hala kanamam var ve sancılanıyorum Allah yardımcımız olsun

inşallah güzel haberler verirsin canım.

anladım cnm neyse tabi kaş yapıyorum derken göz çıkarmamak gerekiyor iyi yapmışsın başlamamakla inşallah güzel haberlerini bekliyorum yaz arada

inşallah cnm benimde geçen ay ilk klomen kullanmamda 19.5mm iki tane yumurtam oldu ama hamile kalamadım çatlatma iğnesi yapılmadı bu ay tekrar klomen kullandım bakalım yarın pazartesi günü doktora gidicem bakalım yumurtalarım büyüdümü inşallah ilaç işe yaramıştır banada bu ay yapacak çatlatma iğnesini canım bu iğneyi eczanelerde ya da doktor yapmıyormu kendin nasıl yaptın acımadımı

kızlar ya ben de hsg çektirmedim ama önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyorum,korkum hala geçmedi ama cesaretimi toplamam lazım. Bayanların işi de çok zor ya,bayan olmak çok zor. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. ama ne olursa olsun o filmi çektirmem lazım.

cnm hsg dediğin rahim filmimi bende bugün doktora gittim klomen bu ayda işe yaramamış hiç yumurtam büyümemiş olanda hem küçük hemde kalitesizmiş gelecek ay klomen son hakkım sonra bende rahim filmine gidicem inşallah gelecek ay tutarda ama hiç ümidim kalmadı sıfırım moralim çok bozuk çok korkuyorum rahim filmi çektirmekten ne yapcaz böyle bilmiyorum

aymesev ben kendimi avutuyorum şöyle ,doğum yapsak canımız daha çok acır ve katlanırız dimi buna da bi kaç saniye katlanalım ne olacak önemli olan iyi doktor bulmak,ben kendimi biraz hazırlar gibi oldum 🙂 o gün gelene kadar hazır olurum inşallah,bebiş için değer bence 🙂