Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

inşallah olur rn kısa zamanda yok cnm bana söylemedi ama ben daha önce birkaç doktora daha gittim alttan muayene ettiler herşey çok iyiydi bilmiorum yani bakalım bekliorum bu arada aşırı bel kasık ve karın ağrım var normalmi iyiyemi yorayım kötüyemi bilmiyorum adet görcem sanki özellikle sabahları sürekli lavaboya koşuyorum acaba adetmi görüyorum diye yok yaklaşık bir haftadır böyle

arkadaşlar bugün doktora gittim son kez yumrutalarımın büyüyüp büyümediğine bakıcaktı.maalesef yumurtalarım 11 mm de kalmış ama doktor öyle birley söylediki etkisindeyim hala.ŞURDA BİRŞEY VAR AMA BELKİ BİR SÜPRİZ OLABİLİR DEDİ 🙂))))))))))))))))))))))))))))

hadi hayırlısı bakalım,inşallah güzel bir süprizdir canım 🙂 haber et tamam mı 🙂 bak ben de çok heyecanlandım 🙂

canım benim de aynı kasık agrısı bel agrsı var bide ateşim çıkıyor 37 nin üstünde hep umutlanmak istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor hayırlısı diyelim 5 günüm kaldı adetime inşallah olmam inşallah hep birlik de hamile kalırız bu ay 🙂

bende yarin klomene başlıyorum inş işe yarar yazılarınızı okudum inşallah hepiniz bebişlerinizi kucağınıza alırsınız bolca birbirimize dua edelim

Arkadaşlar merhaba Bende aranıza yeni katıldım ve yardımlarınıza ihtiyacım var reglimin 5 günü klomen kukllandım 12,günü çatlatma iğnesi yapıldım yani 22 Şubatta 9 Marta adet olmam gerekiyor ama bende tek belirti gögüslerim sanki biraz sertleşmiş gibi birde adte ağrım 1 hafta öncesinden başladı sizce hamiş olabilimiyim