mrb cnm buna en iyi kararı sen verirsin ama yinede bende bebek isteyen biri olarak yazmak istedim bende gittim banada işte birkaç ay daha tedaviye başlayıp yumurtalıkları yormayalım dedi peki demek zorunda kaldım ama hiçte gönüllü söylemedim neyse sonra gittim bana işte adet olunca gel yok 3. günü gel yok sonraki ay şu teste gel falan filan bir sürü süreç yani yarınımın sahibi yüce rabbim ne olacağını bilemezsin o yüzden bu dünyada yaşayabilecek en güzel duyguyu yaşa ve doktora git ikinci bir defa kullan derim sonuçta 3 ay kullanma şansın var belki bundan sonrakilerde başarılı olacak bende klomen kullandım adetin 3. günü gittim yumurtalıklar 19,5 mm olmuştu gayet güzel dedi bakalım yarın tahlile gidicem 21. günüm çatlama olmuşmu ona bakıcak olmadıysa 2 ay daha klomen kullanma hakkım var onlarda olmasa aşılamaya geçilecek olsaydı 20 ayın birinde illaki olurdu moralini bozmak istemedim lütfen yanlış anlama benimde 16 ay olduda o yüzden vakit kaybetmeden daha fazla anne ol isterim ne kadar istediğini tahmin edebiliyorum umarım gönlünce olurrr