Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

iyi gidiyor allaha şükür canım ama hamileliğimi öğrendiğimden beri grip peşimi bırakmadı tam düzeldim dedim yine hastalandım bugün yine.ilaçta alamıyorum yatıyorum bütün gün.inşallah okullar açılana kadar iyileşirim bari.sen tedavini aksatma canım.çaba göstericeksin ki allahta ödülünü vericek.gelişmelerden haberdar et beni.

tabi sizleri haberdar ederim,aman dikkat et kendine soğukta mı duruyosun? terlediğinde hemen üstünü falan değiştir.çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

slm arkadaşlar bende 15 aylık evliyim. klomen kullandım bu ay bir tane yumurtam gelişmiş yumurta çatlatıcı iğnede vuruldum ama sancı felan yok yumurta çatladıgına dair. belirti vermeden de çatlarmı bu yumurta ya birde doktor klomen rahim duvarını inceltmiş dedi ne demek oluyor şimdi bu bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi

bende doktora gittim hiç bir seyin olmadıgını söledi doktor klomen kullanıyorum 4, kullanışım lütfen moralimizi yüksek tutalım

slm arkadaşlar bende 15 aylık evliyim. klomen kullandım bu ay bir tane yumurtam gelişmiş yumurta çatlatıcı iğnede vuruldum ama sancı felan yok yumurta çatladıgına dair. belirti vermeden de çatlarmı bu yumurta ya birde doktor klomen rahim duvarını inceltmiş dedi ne demek oluyor şimdi bu bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi

evet canım yumurta belirti vermedende çatlar ben ilk kullandığımda sancı vardı hissetmiştim.geçen ay hiç bişey hissetmedim acaba çatlamadımı diye düşündüm ama çatlamışki hamile kaldım.ayrıca klomen rahim duvarını inceltebiliyomuş yani o incelme bebeğin tutunmasını zorlaştırıyomuş benimde bir kere başıma geldi ama ben estrofem diye bi ilaç kullanmıştım o ilaç kalınlaştırmıştı.sana ilaç vermedi mi?

tabi sizleri haberdar ederim,aman dikkat et kendine soğukta mı duruyosun? terlediğinde hemen üstünü falan değiştir.çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
yok be canım kolluyorum aslında kendimi ama bol bol c vitamini de alıyorum ıhlamur içiyorum ama mahsus gibi hastalanıyorum.gerçi havalardan herkes hasta.havaların ısınmasına az kaldı idare edicez artık.

evet canım yumurta belirti vermedende çatlar ben ilk kullandığımda sancı vardı hissetmiştim.geçen ay hiç bişey hissetmedim acaba çatlamadımı diye düşündüm ama çatlamışki hamile kaldım.ayrıca klomen rahim duvarını inceltebiliyomuş yani o incelme bebeğin tutunmasını zorlaştırıyomuş benimde bir kere başıma geldi ama ben estrofem diye bi ilaç kullanmıştım o ilaç kalınlaştırmıştı.sana ilaç vermedi mi?

inşallah çatlamıştır ya hafif hafif sancılar oluyor ama çatlamayacak diye korkuyorum bugün midem de bulanıyor igneyi vurulalı 5 gün oldu. doktor ilaç felan vermedi yanlız eger hamile kalmazsan önümüzdeki ay günde bir tane klomen kullanırsın dedi doktorum da çok iyi güveniyorum ama neden ilaç vermedi bilmiyorum bugün sorayım bi doktora ilacı umarım geç kalmamışımdır ilaç kullanmak için

bu arada hayırlı olsun bebegin Rabbim saglıklı sıhaatli dogurup büyütmeni nasip etsin insallah. tabi darısı başımıza 🙂)

Geri