canım işine yaryacaksa bende temmuzda kimyasal geçirmiştim klomenle kalmıştım.ama bu ay menogon diye bi iğneyle kaldım hamile.bencede tedaviyi bırakmasaymışsın.biran önce başla derim tekrar tedaviye 🙂
canım iğneyi doktorum bana tavsiye etmedi çünkü günde 2 adet klomenle 2 tane yumurta 20-22 mm lere ulaşıp ikiside çatlamıştı. klomene yanıt veriyorsun dedi. birde pko dan bu ay mesela ultrasonla banada gösterdi sağ ve sol tarafta onlarca yumurta var ufak boyutlu aralarında 13 mm kadar olanlarıda var. Dr burası tıpkı bir tarla gibi ama hepsi büyümeye çalışıyor ve büyüyemiyorlar dedi. İğne yaparsak hepsi büyüyebilir önüne geçmekte zorlanırız bu yüzden hastaneye yatırdığımız hastalarımız var dedi. Bu riske girme dedi. Yani iğneyi klomen gibi haplar yeterince işe yaramadığı durumlarda tercih ediyolarmış. Bana da mantıklı geldi.. Tedavi inşallah bu ay tekrar deniycez klomen ve çatlatma iğnesini ama 8 şubata kadar adet görmem gerekiyor sonra 3. gün tahlillerimi yaptırıcam öyle başlıcaz. İnşallah önümüzdeki ay hamile kalırım tüp bebek aşamasına gerek kalmaz dua edin nolurr