şimal çok tşkler seni de hatırladım, ağustos/eylül döneminde buraya yazıyordum sen de vardın o zamanlar.. demek sen de hala benim gibi uğraşıyorsun. Allah hayırlısını nasip etsin bir an önce hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla inşallah hepimiz.. Benzer aşamalardan geçmişiz ve geçiyoruz.. senin hamilelik ne zaman bitti şu an ne durumdasın? Aşılamayla ilgili doktorumun düşüncesi bana mantıklı geldi aslında şöyleki; aşılama erkekte sperm sayısı az sa yada kaliteli sperm yoksa bu sebeple hamile kalamamışsan yapıyoruz dedi aşılama sayesinde spermlerin en hızlı ve kaliteli olanlarını sana enjekte ediyoruz yani normal ilişkiden bir farkı yok aslında dedi. Senin eşinde de sperrm sorunu yok diyor. 2 kere yumurta takibi ikisindede birden fazla yumurta olgunlaşıp çatladı sağlıklı yumurtlama da oldu. Ama bişekilde bu yumurta ve sperrm içerde birleşip döllenemediler. Yani kısacası, tüp bebek yöntemiyle bunu hallederiz ve vakit kaybetmezsin diyor.. Aşılama senin için normal ilişkiyle çok farkı olmayacak diyor.. Benimde kafama yattı bugün düşündükçe ama biraz araştırdım çokfazla ilaç veriyorlar ve tüb bebek pahalı bir uygulama. Bunları da göze almak gerekiyor. Bir de benim aklıma bişey takıldı. Sende rahim içi yapışıklık demişsin. Ben ilk klomen kullanmam da hamile kaldım. Sonra kalbi durunca kürtaj oldum. kürtajdan sonra da nisanda 1 sene olacka kürtaj, hamile kalamadım. Acaba bende de tıkanıklık yapışıklık mı oluştu o yüzden mi kalamıyorum, bi de bunlar geliyor aklıma. Yani bir denizin ortasındayız galiba, yüzüyormuşuz gibi geliyor ama çırpınışlarımız galiba sadece suyun üzerinde durmamızı mı sağlıyor bilemedim 🙂 Allah hepimize sabır versin