Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

evet canım sarısı tüm arkadaşlarımızın başına..en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz herkesin birer 🙂

değerlerinin yükselmesine çok sevindim,inşallah sağlıcakla doğurursun bebişini . benim de bu ay klomeni 2.kullanışım ama eşim dışarda olduğu için sanırım yumurta oluşumunu ve çatlamasını kaçırdık,doktora da gidemedim. aslında biraz da korkuyorum bebiş olmasına hazır mıyım? bilmiyorum ki 🙁

Hamilelik hormonu arttıkça değerin arttıkça belirtilerin de baş gösterecek. Dediğim gibi hiç miden bulanmaya da bilir. Benim gibi 6. haftada da başlayabilir. Ben de yemiştim, yiyebilmiştim bir şeyler ama en çok kusma olayı 3. ayda oldu. 8-12 arası. 14 te bitti. O ara zorla bir şeyler yemiştim. Kişiden kişiye değişir. Sen şimdi geçmişe bakma. Şimdiyi düşün. Her şey güzel olacak. İlaçlarını düzenli kullan.
Ben de koltukta uyuyup kalıyordum sorma. O kadar komikti ki halim. 🙂 Ee içeride bir fabrika çalışıyor. Bir şeyler üretmeye çalışıyor. Seni de yoruyor haliyle. Ama hormonlara ve bebeğe uyum sağlayınca 4. ayda düzeliyorsun aman bir enerjik oluyorsun sorma. Belki böyle olmasında vardır hikmet. Dermansız olunca kendini zorlayamıyorsun bu da bebeğin düşme riskini azaltıyor.
Geçmiş olsun. Ihlamur ve rezene en güvenli masum bitiki çaylarıymış. Ama yine de fazla içme. Adaçayı, nane, papatya, sinamekji bunlardan uzak dur. Maydanoz tüketme. İdrar söktürücü ve teskin edici şeyler bebeğe zararlı. Hadi bakalım inş bundan sonra da her şey güzel olur.
Alkım Hanım iyi galiba. Haftaya 20. hafta gidicez doktor amcamıza. İlk aşımızı olucaz sonra aile hekimliğinde. Kıpırdıyor ara sıra ben burdayım diyor. Güzel duygular. Allahım herkese yaşatsın. Kilo alıyorum artık karnım çok belli. Saçma sapan şeyler yiyorum. Tatlı ardından acı biberiye turşusu ardından peynir. 🙂 Nolacak halim bilmiyorum. Garip bir vakayım ben. Görüşürüz canım.

evet canım dediğin gibi hormon arttıkça belirtilrde artar şimdi maaşallh güzel yiyorum🙂 sana bişey sorucaktım bide yaa benim göğüslerim bazen çok acıo bazen pek acımıyo normal mi bu?bende çok uyuyorum tatlım yaa.senin ne çabuk geçti 20 ay ya benimde o kadar çabuk mu geçicek.ayyy kıpırdıyoda ha yerim ben onu.ben zaten bu iğnelerle kilo aldım bayağı yaa artık ne olurum allah bilir.ama değer yeterki bebişlerimiz sağlıkla bize gelsin.o enerjik günleri dört gözle bekliycem çalışınca halsizlik kötü olurr ya.gerçi şuan tatildeyim ama.

saol canım inşallah böyle devam eder.sen daha yenisin benim 7.ayımdı bu sabır çok önemli(gerçi ben ilk ay hmile kalmıştım ama kimyasaldı.)o yüzden insan biraz korkuyo bişey olursa diye ama bunda içim gayet ferah herşey olucağına varır.eşin niye dışardaydı ki?takibe gitmedin mi hiç?1 ay çokta büyük kayıp sayılmaz kaç yaşındasın canım?ayrıca kendini hazır hissetmiyorsan bekle tatlım bence biraz daha.

evet canım hala burdayım klomenlerle olmayınca rahım fılmı laporoskopi histereskopi ıkı asılama gecırdım ilki tuttu kımyaslla sonuclandı vs simdilerde tedavıye ara verdık yaza kadar yada daha fazla tedavı dusunmuyoruz artık hayırlıs olssun
sende yapısıklık olduysa rahım fılmıyle goruluyo ama bence sen böyle seylere takılma doktoruna güvenıyorsan eger onun bu kurtajdan haberı vardır ve böyle bı ıhtımal olsa söylerdı sana zaten
evet cırpınmaya devam edıyoruz ve inş mukafatını alıcaz

ayyyyyyy cooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevındım cok tebrık edıyorum senı hayırlı ugurlu olsun rabbim bizlerede nasıb etsın

maalesef adet oldum arkadaslar🙁, onumuzdeki maclara bakicaz artik🙂

hayrılısı arkadasım vakti var daha demekki

Normaldir ya çok takılma. Haftalar ilerledikçe o şikinlik ve ağrı bir gidiyor. Bu sefer bende uçlarında kalmıştı ağrı. Sonra da böyle arada sızlamıştı, iğne batar gibi de olmuştu. Normaldir heralde. Göğüsler uyarıyı alırmış ve süt bezleri, damarları falan hazırlığa geçermiş. Benim göğüsler büyüdü. Bir de alttan ellediğimde damarların iriliğini hissediyorum. Zaten kararıyor areola genişliyor. Ben 85 bedendim. Şimdi 90 da küçük geliyor. Ne giycem bilmiyorum. 🙂 İnş bebişlerin sütü bol olur. Büyümesinden hoşlanırız o zaman.
Canım hamilelikte zaman kavramı parendeler, taklalar attı bende. Hiç anlayamadım 19 hafta olmuş. Gelecek hafta 20 olucaz. Çok çabuk geçiyor gerçekten. Şu hafta bitti, bu geçti diye saymak da çok zevkli. Ama 9. ayda pek geçmiyormuş öyle diyorlar. Hem o zaman şişiyorsun, kocaman oluyorsun, uyuyamıyorsun hem de bebeği merak ettikçe sabırsızlanıyorsundur. Bakalım noolcak. Benimki yaz bebeği olacak kısmetse. Haziran çocuğu olacak. 🙂