Yaa içime doğmuş sanki ayy inanamıyorum canım nasıl sevindim. Valla ağlıycam. Sabah sabah açtım bilgisayarı bu haberi mi alcakmışım.
Nasıl sevindim anlatamam sana. Çok ama çooook. 🙂 Bu harika bir şey. Seni can-ı gönülden tebrik ederim. İnşallah ama inşallah her şey yolunda gider bitanem yaa. Sağlıkla gelişsin dünyaya gelsin bebişin. Aman gözünü seveyim dikkat edeceksin bundan sonra.
Canım mesajları okudum biraz. Canım o kasıklardaki iğnelenmeler olacak. Gayet normal. Ağrı gibi olacak. Birden böyle bıçak gibi girip çıkabilir de. Doktoruma ben de sormuştum. Hiç endişe etme. Rahim büyüdükçe karın geriliyor ağrı bile oluyor. Ama hiç bebeğe bir şey olcakmış gibi düşünme. Bir tek kanama riskli biliyorsun ama az az gelip de sağlıkla hamileliğini tamamlayanlar çokmuş. Bende o da olmadı. Öyle bir şey olursa doktorunla hemen irtibata geçersin.
Canım inş değerlerin yükselecektir. Bende hiç değere falan bakılmadı, biliyor musun. Benim adet döngüm uzundu. 34 gün. Bir de 4-5 gün geçti bekledim. Evde test de yapmaya cesaret edemedim. Sonra soluğu doktorda aldım. Doktora bahsettim gecikmemi. O da bulantı falan var mı dedi. Ben de yok ama ağzım apacı dedim. Hemen içeri geç dedi ultrasona aldı. Karından çıkmadı tam emin olamadı. Vajinal baktı korkma bebeğe bir zararı olmaz dedi. Tamam, biliyorum dedim. Ve keseyi gördük direk. Minik bir kara delik ekranda kabak gibi çıktı. Biz direk öyle öğrendik. Kan verdirmedi gerek görmedi yani. Boşa deldirmeyelim kolunu dedi. Özel hastane ya. Devlette olsa direk kan verdiriyorlar her gitmende. Canım bu yüzden benim kan değerleriyle ilgili hiç bilgim yok. Ama inş yolunda gidecek.