Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

bende su an kulaniyorum adetim gecikti kan testi yaptirdim negatif cikti ne yapacagimi bilmiyorum acaba testi erken mi yaptirdim

adetin geciktikten sonra kanda gebelik baktırmışsan sonuç neyse doğrudur, ama bazen geç döllenme oluyormuş. 10 gün içinde adet görmezsen tekrar kanda gebelik testi yaptır bence, ama kafanı rahat tut, hamile psikolojisine girip adet göremiyor da olabilirsin..

sımal malesef hayatım dusuyo bebıs doktora gıttım sabah dustu gıbı geldı kısmet ya kendılıgınden duscek dedı

eyees kaçgündür girmiyordum bugün girdim, önce hamileyim mesajını okudum sevindim, sonra da bunu okudum üzüldüm canım.. kısmet değilmiş bidahaki ay olur inşallah. Bizim senle aynı gündü SAT leri. Ben 3 eylülde adet oldum.. Şimdi dr hormon testleri istedi yaptırdım adetin 3. günü, hepsi normal gözüküyor ama daha doktora gösteremedim. Bu ay doktorumda izin verirse tekrar klomen + çatlatma iğnesi istiyorum.
Şimdi senin durumun nedir, kimyasal gebelikmiymiş? İlaç ve istirahatle tutundurabilme şansın varmı? doktor ne diyor? hayırlısı neyse o olsun canım

serophene

benimde adet günüm yarın bugün kan tahlilide yaptırdım bakalım sonuç ne olacak konuşmalarınız beni çook rahatlattı hepinize tşk. ederim

serophene

sımal malesef hayatım dusuyo bebıs doktora gıttım sabah dustu gıbı geldı kısmet ya kendılıgınden duscek dedı

canım çokk üzüldüm sakın moralini bozma benim arkadaşım düşük yaptı 1 ay sonra hamile kaldı tekrar bence sende tekrar hamiş olursun

ıns arkadaslar herkese tesekkur ederım benım tutunamazmıs oyle dedı doktor ılac vermıyorum zaten duser dedı benım bılmıyenler ıcın soyluyorum benım 6 yasında kızım var evlendıgım zaman hemen kaldım hamıle bılmıyorum ıkıncı neden olmuyo.kızlar tedavıye ara verdık doktorum dınlensın vucut ıkıncı adetınde gelırsın dedııns herkesın rabbım kucagını doldursun evıne cocuk seslerıyle ıns dılıyorum arkadaslarım hepınızı sımdı daha ıyı anlıyorum kızım halasına gıttı ıkı gun kaldı ev bos ses yok herkese cooook dua edıyorum rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar versın ınsrabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun ıns

eyess çım geçmiş olsun öncelikle.2 ay önce aynı şey benimde başıma geldi ama senin daha erken düşmüş benimki öğrendikten 1 hafta falan sonra.benimde tutunamadı sanırım.bence hiç sıkma canını yine olur.

ya benım sancım coktu sabaha kadar esım havlu ısıttı karnıma koydu yatıyorum dunden berı yarın bellı olcak baska doktora gıttım bakalım sonuc ne dustumu tedavı olarak ne uygulancak bılmıyorum dua edın dusmus olsun bende sancılardan kurtulım kızlar

eyees ben birkaç gündür girmiyordum. Hayırlısı olsun arkadaşım. Tabii zor senin için. Belki bize dile kolay geliyor ama... Senin yanındayız canım. Sabret sonunda sen de elbet güzel haberler alacaksın. 😉

bende öyleydim çok feci sancılar çektim karın ağrısı falan.adet gibi atılıyo benim öyle oldu.inşallah sende biran önce kurtulursun o sancılardan çok kötü biliyorum. 🙁