Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

selam eyees, evet canım senle aynı dönemdik ama ben bu ay maalesef hamile kalamadım. Dün akşam regl oldum. yumurtamda çatlamıştı aslında, herşey yolundaydı ama kısmet değilmiş..
inşallah sen kalmışsınıdır, bekleyen herkes kalmıştır, benim umutlarım bidahaki aya..
haber ver mutlaka.
bende bu ay tekrar yumurta takibi yaptırırım diye düşünüyorum yine klomen+çatlatma ignesi vakit geçirmek istemiyorum..

adet gününü bekle canım, belli olmaz, benim eskiden düzesnsizdi artık maşallah 28 günde bir oluyorum. klomen de düzenliyor galiba..inş hayırlı haberler alırsın sende..

adet gününü bekle canım, belli olmaz, benim eskiden düzesnsizdi artık maşallah 28 günde bir oluyorum. klomen de düzenliyor galiba..inş hayırlı haberler alırsın sende..<!-- google_ad_section_end -->

adet gününü bekle canım, belli olmaz, benim eskiden düzesnsizdi artık maşallah 28 günde bir oluyorum. klomen de düzenliyor galiba..inş hayırlı haberler alırsın sende..<!-- google_ad_section_end -->

ben eyees yıne benım normalde mutlaka olmam lazımdı ben gunumden once olurdum belkı senede 1 kere tam gunumde oluyordum bıde bende hafıf kasıklarımda ara ara agrı oluyo zannedıyorum reglı oldum ama bı sey yok bıde dıkkatımı bı sey cektı yarım saatte bır ıdrara cıkıyorum usuttummu acaba ama bu havalarda mumkun degıl bu gun esıme test aldırdım bılıyorum cıkmıcanı ama kendımı alıstırmak ıcın negatıflıge esım cok uzuldu bakalım hayırlısı doktorum pazartesı ne dıcek tahlıl ultrasyonda ne cıkcak dua edın kızlar hayırlısı olsun rabbım herkese hayırlı evlatlar versın ıns

bende beklıyorum gunler gecmıyo hatta sabah esım test aldı yaptık tabıkı negatıf hamıle kaldıysam bıle gunum gectıkten sonra cıkıcanı bılıyorum en azından kendımızı hazırlıyoruz tabıkı bı umutla beklıyoruz hala adet olmadım kızlar pazartesı doktordayım ıns adet olmazsam ıns

serophene

slm kızlar bende yeni katıldım.1 yıllık evliyim ve 3 aydır çocuk istiyruz.bu ay serophene adlı ilacı kullandım ve dr iğne vermicem bu ay dedi 3 yumurta olmuş 22mm. bakalım ne olacak SAT 10 temmuz inş. hepimiz hamiş oluruz. sizce test yapsam çıkarmı???

adet gününü bekle canım, belli olmaz, benim eskiden düzesnsizdi artık maşallah 28 günde bir oluyorum. klomen de düzenliyor galiba..inş hayırlı haberler alırsın sende..
İnşallah lady düzenlenir. Hatta ona gerek kalmadan hamile kalırım. Ama niyeyse umutlanamıyorum. Kendimi kötüye fazlasıyla alıştırıyorum galiba. Bugün ımmm... 21. gündeyim. Hamile kalsam bile daha belirti vermez değil mi? Göğüs uçlarımda hafiif bir ağrı var. Bi de iştahım açıldı. Dün de annemden fellah köftesi sipariş ettim. 🙂 Yediğimde o kadar mutlu oldum ki anlatamam...Hadi bakalım hayırlısı.
Klomen+çatlatma iğnesi niye düzenliyordur biliyor musun? Yumurtayı çarçabuk büyütüyor. Sonra 14. gün müydü iğne olduğum 15 miydi... 28 günün yarısı eder.Ee siklusun son dönemi olan luteal faz bütün kadınlarda standart 14 günmüş. O da 14 gün sürünce 28 gün oluyor.

ben eyees belırtı derken neler acaba herkeste farklı oluyo benım son adet tarıhım yarın daha adet olmadım kızlar bendee bır belırtı dogru durust yok hamıle kaldıysam tabıkı benım kızımdada bır belırtı yoktu sadece adet olmadım ordan hemen test yapmıstım hamıleydım hamılelıgımde cok rahattı hıc anlamadım sadece uyumak dısında yarın sabah bellı olcak ıns ultrasyonda bellı olurmu yarın hamıleysem

Ben hiç gebelik yaşamadığım için bilmiyorum bende tezahürü ne olur? Elbet herkeste farklı olacaktır. Kiminde hiç belirti vermiyormuş ki sen de öyle olduğunu söylüyorsun. Adetine bir gün kala kanda bakabiliriz demişti doktor. Kesin oluyor varsa çıkıyor demek ki. Ultrasonda ise gebelik kesesinin görünmesi için adetin üstünden 1 hafta geçmeliymiş burada arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla. Yani 5 haftalık gebelikte. Kısa süre sonra da doktor tekrar çağırıyormuş ve bebeğin kalp atışlarını bile duyabiliyormuşsun. İnşallah hamilesindir eyees bakalım bu ay haberler kimde olacak? Niye kendi adınla giriş yapamıyorsun? Ekranın sağ tarafından giriş yap. Cevapla butonundaki girişten evet bazen olmuyor.

canım doktordan geldım rahım duvarında kalınlasma var dedı kan testı yaptırdım 2 de alcam bebek suanda olsada gorunmez dedı bakalım oglen bellı olcak ıns hayırlısı olur tesekkurler berrakmavi