Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım bende yenı geldım dr agrılarım kıstenmıs 5cm ıkı kıstım olmus LH bhcg ıstedı gebelıkın cıkması ıcın erken dedı ama ben ıstedım gebelık testını doktora demeyı unuttum 3 yumurtam nerde acaba dollendımı ıns hamıleyımdır tabıkı benle cocuk ısteyen herkese kadır gecesının hurmetıne

inşallah canım, bekleyen herkese, hepimize Allah nasip etsin bu mübarek günde. Kist oluşmasına üzüldüm, 1 hafta kadar sabret, varmı yokmu kesin çıkar..

canım ya sızlere bı sey sorcam deneyımlı arkadaslar ben cok ıdrara cıkıyorum bıde kasıklarım agrıyo gaz zaten benı mahfettı benle aynı durumu yasıyan varmı kızlar ıgneden sonra 7 gunum bılmıyorum yorumlarınızı beklıyom

sık idrara çıkma hamileliğin erken belirtilerindendir.hamile olabilirsin canım ben de hamileyken çok sık idrara çıkıyordum.özellikle geceleri 2-3 kere uykumdan kalkıyodum.kasık ağrısıda olmuştu bende.

ıns canım ya sen sık ıdrara cıktıgında ne kadarlık hamıleydın ben kızıma hamıleyken nasıldım hatırlamıyorum sadece 9 ay boyunca yedım gezdım uyudum hıc bı rahatsızlıgım yoktu 18 kg 950 gr almıstım dogurdum gun tartıldım

canım bende yenı geldım dr agrılarım kıstenmıs 5cm ıkı kıstım olmus LH bhcg ıstedı gebelıkın cıkması ıcın erken dedı ama ben ıstedım gebelık testını doktora demeyı unuttum 3 yumurtam nerde acaba dollendımı ıns hamıleyımdır tabıkı benle cocuk ısteyen herkese kadır gecesının hurmetıne

Biliyorum canım her ay bir umutlu bekleyiş...Zor. Ama belki böylesi hayırlıdır. Bir tanıdığım da kistle hamile kalmıştı. Doğumunu sezeryan yaptılar onun. Hem bebeği hem kisti almışlardı. Kistle de hamile kalanlar oluyor.
Ama anlamadığım...Adetin 3. günü doktor kontrol etmedi mi ki kist olup olmadığını... Kist denen şey zaten çatlamayan yumurtaymış. Doktorum bana öyle demişti. Ki kist varken de tedaviye ara veriliyormuş.
Hayırlısı olsun, üzülme her şey yoluna girer.
Benim de 4 cm lik kistim vardı. Klomene başlayacağım zaman tam da adetle atmışım. Allah tarafından...

ıns canım ya sen sık ıdrara cıktıgında ne kadarlık hamıleydın ben kızıma hamıleyken nasıldım hatırlamıyorum sadece 9 ay boyunca yedım gezdım uyudum hıc bı rahatsızlıgım yoktu 18 kg 950 gr almıstım dogurdum gun tartıldım

daha çok yeniydi sanırım zaten çok erken düştü benim öğrendikten 1 hafta sonra.1 hafta 10 günlükken falan başladı sanırım.çok sık çıkıyosan geceleri falan kesin hamilesindir.hadi hayırlısı 🙂

slm kızlar.....bişey sormak istiyorum...klomen tedavisi gördüm 3 defa, yani tutmayınca 3 ay arka arkaya kullandım,,,sonra olmayınca doktorum klomeni kesti- bizi kendi halimize bıraktı ilaçsız deneyin çünkü bir sorununuz yok dedi, 2 ay herhangi bir tedavi görmedim ama adet günlerimi takip etti, bu ay da tutmayınca birşeyler yeniden klomen verdi, bugün 2.günüm klomende, neden tekrar vermiş olabilir, başka dr.gitsemmi acaba , sanki zaman kaybediyormuşum gibi geliyor,normalde kaç defa veriyor doktorlar , ya da uzun süre kullanıp da hamile kalan var mı,,,

Geri