Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Burcu normalde 3 kez veriyorlar, hem rahim zarını inceltiyor hem de 3 kere de olmadı ise zaman kaybı oluyor. Ancak belki senin yaşın küçüktür o yüzden 6 aya kadar denemek istiyordur, belki rahim zarı için iğne ilaç jel bişi verecektir. Doktoruna güvenmelisin. Hakkımızda hayırlısı olsun

ya arkadaşlar fsh niz kaç ki klomene başvurdunuz? bende fsh bir ay 11,17 sonraki ay da 9 çıktı. doktorum hiçbir sorunun yok ama vakit kaybetmemen için tüp bebek yapalım dedi. gittiğim hastane tüp bebek konusunda uzman bir özel hastaneydi. ben de doktorun önerisini para kazanma amaçlı diye düşündüm ve tekrar gitmedim.

canım yenı olmus kıst 5 yumurtamdan 2 kıst gozukuyo oburlerı ne alemde bılmıyom sadece doktor rahat ol dedı adet olursam ozaman ne dıcek

Madem doktor rahat ol demiş sen de öyle ol o zaman. Hakkında hayırlısı olsun.
Burada bir arkadaş fsh ınız kaç ki klomene başladınız demiş. Benim adetin 3.günü yapılan testte 6,35 ti. Bende pko var ama östrojen hormonu dengesizliği o da sanırım. Benim klomende ilk ayım. Bugün doktora gittim. Yumurtam 20 mm ye ulaşmış . Çok güçlü, iyi bir yumurta dedi. Bi tane de ondan küçük vardı sanırım. Otrivelle verdi. İğneyi oldum bugün. 3 gün beraberlik. Sonra da progesteron içeren bir vajinal jel verdi criminon adı onu kullanıcam her gün. Sanırım o ilaç hem rahim dokusunu koruyormuş ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Ağrı kesici, aspirin içmek yok dedi arkadaşlar buna siz de lütfen dikkat edin. Rahim yapın çok iyi, düzgün dedi.Tabii gebelik gerçekleşmeye de bilir dedi ben de tabii dedim. Adetten 1 gün önce kanda test de yapabiliriz gelirsen dedi. Olsun da ben gecikmeyi beklemeye razıyım. İnşallah işe yarar bunlar... İnşallah sonu güzel olur. Eşimin sperm sayısına iyi ama hareketliliğine idare eder diyor doktorlar. İleri hareketli yüzde 14. Allahım "ol" deyince neler olmaz ki... Ona sığınıyorum.
Gayret bizden takdir Allahtan... Hepimize kolay gelsin. Bu arada doktorum değişti ama ben bu doktorumda devam edicem. Çok iyi, ilgili ve beni çok rahatlattı.

merhaba hanımlar aranıza <linkz id="linkz5">yeni</linkz> <linkz id="linkz4">katıldım</linkz> bende 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır <linkz id="linkz8">çocuk</linkz> sahibi olmak istiyoruz yapılan <linkz id="linkz10">muayenede</linkz> eşimde ve bende sorun çıkmadı herşey normal görünüyor ama malesef şu ana kadar sonuç alamadık bu ay <linkz id="linkz7">doktorum</linkz> klomen adında bir ilaç verdi <linkz id="linkz12">kullandım</linkz> günümü bekliyorum ama çatlatma iğnesi olamadım tatile memlekete gittiğim için aranızda bu ilacı <linkz id="linkz11">kullanıp</linkz> iğne olmadanda hamiş olan varmı
<!-- google_ad_section_end -->

canım hamiş olan varmı bılmıyorum ama bazı arkdaslardan ılk klomende doktorun ıgne vermedıgını kendı catlayabılımu bı bakalım dedıgını okudum bu sitede inş rabbim ol demiştirde oluverir bebegın ugrastırmadan

klomen kullananlar kasık ağrısı baş dönmesi gibi yan etkisinin olduğunu söylüyorlar bende hiç yan etki yapmadı hiçbir değişiklik hissetmedim acaba iyimidir kötümüdür anlayamadım

Belirtiler kişiden kişiye değişir. İlacı aldığım günlerden ziyade ilaç bittikten sonra oldu bende onlar. Tam ovulasyon döneminde. Sabret bekle bakalım. Doktor kontrolüne gittiğinde gelişip gelişmediğini öğrenceksin nasılsa. Ben de endişe ettim acaba büyümüyor mu, gelişmiyor mu, ilaç fayda etmedi mi diye ama evhamdan başka bir şey değilmiş yaptığım. Burada bir arkadaş da rahatlatmıştı beni ki Allah ondan razı olsun. Umarım ben de seni rahatlatmışımdır. Çatlatma iğnesi oldun mu bilmem ama asıl karın ağrısını o zaman görüyorsun. Böyle yırtılırcasına... anlatamam. 🙂 Allahım emeklerimizin meyvesini versin.

selam kızlar, biliyosunuz ben bu ay klomen+ çatlatma ignesi kullanmıştım. SAT 6 ağutos. çok merak edip bişey varsada çıkar diye dün yani adetin 26. günü kanda gebelik testi yaptırdım 0,1 gibi bişey çıktı yani bu ay hamilelik yok bende sanırm.. yarın 28. gün ve galiba regl oluyorum ağrım var. Üzüldüm geçen sefer ilk denememde hamile kalmıştım, bu sefer olmadı kısmet deilmiş. tedavi/takip gören diğer arkadaşlarım sizlerde durum nasıl? hadi hamile haberleri gelsin 🙁(

S lady inşallah öteki ay olur. Benim sat 15 ağustos. Daha bekliycem bakalım. 19.gündeyim. Bu ay siklusum kaç gün olur bilmiyorum. 34 günde birdi... Düşer mi bu 28 e ilaçlar yüzünden... Görücem. Haber veririm elbet olumlu veya olumsuz.

canım ben eyees neyse yazamıyorum sıteye kabul edılmıyo bende beklıyorum bakalım hayırlısı sen adet oldunmu pazartesı doktora gıtcem hayırlısı ıns senle ben aynı donemdeyız hatırlarsan 6 agustos