Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

canım benimde adet tarihim 6 ağustostu. adetin 12. günü yumurtam 18 mm olunca ovitrelle iğnesi oldum. 14. günü 1 damla kan gelmişti, yumurtam çatlamış megersem. zaten ertesi günü dr kontrole çağırmıştı beni yumurta çatlamışmı diye bakmak için, ultrasonla baktı çatlamış dedi, o gelen lekede çatladığı zaman gelir, normal dedi. bana da dr en erken 2-3 gibi kanda gebelik testi yaptırmamı söyledi. ama sabredebilirsen 10 u gibi yaptırsan daha iyi olur dedi ben sabredememmmm tabiki 🙂🙂

bende canım sabredemıycem gıbı gelıyo bende baya rahatsızım ya gaz kasıkları agrıyo bende yarın doktoruma gıtme
k ıstıyorum bakalım

git bakalım, normalmiymiş bu kadar, ben az önce lavaboya gittim yine 1 dmla pembe kan 🙁🙁
adetmi olucam, daha çok erken, karnım da agrıyor. bu nedir ya moralim bozuldu.. benim doktorum izinde şimdi, noluyor anlamadım 🙁

Teşekkür ederim. Gerçekten içimi rahatlattın. Bu mesajı ben dün öğleyin yazmıştım. Dün akşam üstünden beri hareketlenme var. Ağrı girip çıkıyor. Böyle seyrir gibi. İnşallah büyüyordur. 🙂 Sivilcede artış sizde de oluyor mu?
Mevlam senin de yüzünü güldürsün. Bu mübarek ay bize müjdelerle gelsin. Eyees belki de hamilesindir ha o kadar belirti... İnşallah güzel haberlerini alırız.

Son düzenleme:
merhaba kozacım çok merak ettik canım seni tatil umarım iyi gelmiştir hayırlısı olsun canım bende ekimde aşılama yaptırıcam dualarım seninle kendine iyi bak.....

doktorum bugün benden progesteron testi yaptırmamı istemişti,adetin 21. günü yapılıyo.
bebegin tutunması ve düşmemesi için, yeterli progesteron hormonu varmı ona göre hap verecek.
en son yeterli gibi gözüküyordu ulltrasonda ama, tedbir açısından istedi. eyeess senle aynı gündeyiz.
senin dr da istedimi bu tahlili? birde ben folik asitin yanında coraspin de kullanıyorum.
kızlar sizlerede verdilermi bu ilaçlardan?

canım bende yenı geldım dr agrılarım kıstenmıs 5cm ıkı kıstım olmus LH bhcg ıstedı gebelıkın cıkması ıcın erken dedı ama ben ıstedım gebelık testını doktora demeyı unuttum 3 yumurtam nerde acaba dollendımı ıns hamıleyımdır tabıkı benle cocuk ısteyen herkese kadır gecesının hurmetıne