Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

hayırlısı olsun tatlım niye bu ay dinlenicen ki bence bir an önce çektir rahim filmini. 1 ay 1 aydır 🙂

Arkadaşlar benim de klomende ilk ayım. Geçen ay ilacı günde bir tane almıştım yanlışlık olmuştu. İlacı yanlış kullanmışsın demişti doktorum. Bu ay 2 tane aldım bakalım kontrole gittiğimde ne olacak. İnşallah ilaç tedavisine yanıt verir benim yumurtalıklar. 🙁

Bir şey sorucam. Kasıklarımda hiç hareketlilik yok. Geçen ay eksik kullanımımda bile böyle yırtılırcasına ağrımıştı. Büyümemiş olabilir mi? gibi endişeler kaplıyor içimi. Yumurtaları gelişen arkadaşlar cevap verebilir mi... İlla ki bu kasıklarda huzursuzluk belirtisini yaşadılar mı? Bugün 11. günümdeyim.

canım benımde ılk ayım klomen artı pregnyl ıgnesı vuruldum bende senın gıbı agrım yok dıyodum herkes abartıyo bence malesef adetın 16 gunden berı yanı igneden 2 sonra kasıklarım agrı bıde sankı bı tencere kuru fasulye yemısım gıbı gaz var hakkımızda hayırlısı ıns bende ayın 6 sını beklıyorum

selam kızlar, bende tam bunu sormak için girmiştim ki eyess aynı dertten müzdaribiz. resmen patlıcak gibi hissediyorum çok gaz var.. bide adet olucam gibi agrılar oluyo ara ara.. bu gaz sorununu nasıl çözeriz? midem yanıyor, midem bulanıyor. gaz var sürekli sanırım iğnenin yan etkisi bunlar..çok rahatsızım.. bi de benim dün 1 dmla kan geldi, byle bişey yaşayan varmı? çatlama gününde de 1 damla kan gelmişti çamaşırmda görmüştüm. Onu doktoruma sormuştum yumurtalık çatlayınca olur demişti. Dün de tekrar bir damla gelmiş gerisi gelmedi. acaba başka yumurta büyüdü o da mı çatladı diye geldi aklıma

canım benim yumurtam büyürken sancım olur ve ben anlarım yumurtanın büyüdüğünü hatta doktorum söyle bakalım büyüdü mü sen anlıyorsun diyo.ama herkeste olucak diye bişey yok.bazıları hiçbişey hissetmez.ama benim geçen ay 13.güne kadar ağrı yoktu 13.günden itibaren başlamıştı ki 13.gün 10mm di yumurtam 18.gün büyüdü sonra belki seninde öyledir geç büyüyordur.normlde 14.gün büyüyormuş ama benim 17. 18.günlerde büyüyor seninde öyle olabilir üzülme streste etkiler yumurta gelişimini.

midede gaz bendede çok oluyor daha çözümünü bulamadım şişkinlikte oluyor aynı zamanda ama mide bulantısı olmadı bende.sen iğneyi olalı kaç gün oldu?belkide hamilesindir.

canım bendende yumurtladıgım gun pembe leke geldı senın adet gunun ne zaman bıde sen klomen artı pregnyl vuruldunmu bende 14 gunu aksam ıgne vuruldum benım adet tarıhım 6 agustos ama ben 2 gun once oluyorum senın tarıhler ne zaman yoksa aynımıyız tedavıde

canım ya sızlere bı sey sorcam deneyımlı arkadaslar ben cok ıdrara cıkıyorum bıde kasıklarım agrıyo gaz zaten benı mahfettı benle aynı durumu yasıyan varmı kızlar ıgneden sonra 7 gunum bılmıyorum yorumlarınızı beklıyom

midede gaz bendede çok oluyor daha çözümünü bulamadım şişkinlikte oluyor aynı zamanda ama mide bulantısı olmadı bende.sen iğneyi olalı kaç gün oldu?belkide hamilesindir.

iğneyi 17 ağustosta vuruldum,bugün iğneden sonraki 8. günüm daha, bulantılar oluyor ama hamilelik bu kadar erken belirti vereceğini sanmıyorum, insan öyle inanmak istiyor orası da ayrı bi durum tabi. bugün mide yanması + bulantı var yine, gaz çok yok. çatlatma iğnesi betahcg hormonu veriyomuş ya belki ondan öyle oluyordur..ahh bu ilaçlar hem faydası hem zararı var...