Klomen sonrası ağrı yaşayanlar yardımcı olabilir mi ?
Klomen sonrası ağrı yaşayanlar yardımcı olabilir mi ?
Selamlar kızlar klomen kullandım doktorum klomen verdi bana. merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.bir sorum olcak şuan açıkta olan arkadaşlar varsa
teşekkür ederim henüz çözemedim sayfayı tüm yazışmalar nerede onu göremiyrm.neyse soruma geleyim,klomene başladım pazartesi günü,bugün 3.günüm adet olcakmış gibi agrılarım var bel agrılarımda.ve kasıgımın sag tarafına dokununca hafif sert şişlik hissedyrm acaba yumurtalıkların büyüklüğünü hissedebilirmiyiz.ve doktora kontrole gittigimde ultrasondan mı alttan mı muayene edck.
Selamlar sorduğunuz sorunun hemen altına birinci mesajınızda klomen kullananların yorumlarından oluşan konu linkini verdik oradan inceleyin isterseniz. Ayrıca aşağıdaki konular da dikkatinizi çekebilir. Sorularınız olur ise lütfen bize ulaşınız.
KLOMEN KULLANANLAR Klomen yorumları Klomenle Hamile Kalanlar Melek Kadınlar Kulübü'nde Burada Buluşuyor. Melekler, aranızda Klomen kullanan ve/veya Klomen kullanarak hamile kalan var mı acaba? Varsa burada bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? KLOMEN NEDİR NE İŞE YARAR ? Klomen ilacını...