Gülümseme Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #21 Cevap: klavyeye bakmadan.... günşme n olmii yazamıyom.yapamıyom........
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #22 Cevap: klavyeye bakmadan.... olur Gülümseme olur alışırsın zamanla
HaYaL Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2009 #24 Cevap: klavyeye bakmadan.... ben yazarım yaa kendşnden eminim Ç:=hah çıj da güzel olsu 😛 doğrusu:Ben yazarım ya kendimden eminim 🙂 hah çok da güzel oldu 😛
Cevap: klavyeye bakmadan.... ben yazarım yaa kendşnden eminim Ç:=hah çıj da güzel olsu 😛 doğrusu:Ben yazarım ya kendimden eminim 🙂 hah çok da güzel oldu 😛
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2009 #25 Cevap: klavyeye bakmadan.... Bende yazabileceüime inananlarfanım kesin guzeş yazmılımdır 😀 😀 Bende yazabileceğime inananlardanım kesin güzel yazmışımdır. Bidakine kendimden bukadar emin olmayacağım.....
Cevap: klavyeye bakmadan.... Bende yazabileceüime inananlarfanım kesin guzeş yazmılımdır 😀 😀 Bende yazabileceğime inananlardanım kesin güzel yazmışımdır. Bidakine kendimden bukadar emin olmayacağım.....
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2009 #26 Cevap: klavyeye bakmadan.... ben ne yazarsam yazim klavyeye bakmadan yazarım hemde pasika gibi çok hızlı yazarım bunlarıda bakmadan yazdım
Cevap: klavyeye bakmadan.... ben ne yazarsam yazim klavyeye bakmadan yazarım hemde pasika gibi çok hızlı yazarım bunlarıda bakmadan yazdım
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2009 #27 En sevdiğim oyun bu klavyeye bakmadan yazabiliyorum hemde çok hızlı yazabiliyorum :seker:
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 8 Temmuz 2009 #28 ben yazamyoerum neyazikki ve eminim simdiden yapamasim Dogrusu: ben yazamiyorum neyazikki, ve eminim simdide yapamadim
ben yazamyoerum neyazikki ve eminim simdiden yapamasim Dogrusu: ben yazamiyorum neyazikki, ve eminim simdide yapamadim
HaYaL Daimi Üye Üye 9 Temmuz 2009 #29 ben de yapamıyorrum yss baya deneyşm jazanmak lazım vu konuda.o kadar hızlı ve düzgün olması için... 😀neyse anlaşılıyo sanırım 😀
ben de yapamıyorrum yss baya deneyşm jazanmak lazım vu konuda.o kadar hızlı ve düzgün olması için... 😀neyse anlaşılıyo sanırım 😀
S sade_soda Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2009 #30 ben by jınysa jenspne fğbenmştorumn doğrusu: ben bu konuda kendime güvenmiyorum🙂