nisan Yeni Üye Üye 23 Haziran 2008 #12 Cevap: klavyeye bakmadan.... bnde önceleri cok bakardim ama simdi cok az ee burda ola ola yakinda profesor oluruz
Cevap: klavyeye bakmadan.... bnde önceleri cok bakardim ama simdi cok az ee burda ola ola yakinda profesor oluruz
M Misafir Forum Okuru 24 Haziran 2008 #13 Cevap: klavyeye bakmadan.... noluyor klavyeye bakmadanmı yazıyonuz hee bende bakmadım dur kendimi bir deniyim iyice bakim nerde fire verecem hoş arada bakmadanda yanlış yazıyomya baksamda yanlış yazacağım varsa yazarım keyfi yani gerçi aynı anda on kişiye yazmazsam doğru yazarımda hızlanınca klavyeyle uçacak oluyorum ondan şeyi şey ettiriyom ayy sevdim bu işi kimseye yazmıyom şimdi tek buraya yazınca ve kendimi deniyince baya zevkli oldu eee anlatın bakim ne var ne yok birde alatan olsa aman olmasın böyle iyi haha ne diyom ben saçmalıyom ne diyom haha hadi hadi gittim ben demek oluyorki bakmadan firesiz yazdım :zafer:
Cevap: klavyeye bakmadan.... noluyor klavyeye bakmadanmı yazıyonuz hee bende bakmadım dur kendimi bir deniyim iyice bakim nerde fire verecem hoş arada bakmadanda yanlış yazıyomya baksamda yanlış yazacağım varsa yazarım keyfi yani gerçi aynı anda on kişiye yazmazsam doğru yazarımda hızlanınca klavyeyle uçacak oluyorum ondan şeyi şey ettiriyom ayy sevdim bu işi kimseye yazmıyom şimdi tek buraya yazınca ve kendimi deniyince baya zevkli oldu eee anlatın bakim ne var ne yok birde alatan olsa aman olmasın böyle iyi haha ne diyom ben saçmalıyom ne diyom haha hadi hadi gittim ben demek oluyorki bakmadan firesiz yazdım :zafer:
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Haziran 2008 #14 Cevap: klavyeye bakmadan.... harikasın valla rüya du bakim ben ne yazıcam melekler menkani bunu yazdım bakmadan
Cevap: klavyeye bakmadan.... harikasın valla rüya du bakim ben ne yazıcam melekler menkani bunu yazdım bakmadan
M Misafir Forum Okuru 24 Haziran 2008 #15 Cevap: klavyeye bakmadan.... yok artık melekler mankeni çitos
sementha Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #16 Cevap: klavyeye bakmadan.... pasika' Alıntı: ama sen yazamamışsın sementha 😀 Genişletmek için tıkla ... evet ysamıtotım vem.........
Cevap: klavyeye bakmadan.... pasika' Alıntı: ama sen yazamamışsın sementha 😀 Genişletmek için tıkla ... evet ysamıtotım vem.........
sementha Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #18 Cevap: klavyeye bakmadan.... 00ANGEL00' Alıntı: bnde 7asamıon yaa bu nw uff😀 Genişletmek için tıkla ...
Cevap: klavyeye bakmadan.... 00ANGEL00' Alıntı: bnde 7asamıon yaa bu nw uff😀 Genişletmek için tıkla ...
M Monera Forum Okuru 24 Haziran 2008 #19 Cevap: klavyeye bakmadan.... çokmu komik sementha kolaysa sen yaz😛
PaSikA Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #20 Cevap: klavyeye bakmadan.... durun kızlar sinirlenmeyin ben ikinizin yerinede yazarım klavyeye bakmadan :seker:
Cevap: klavyeye bakmadan.... durun kızlar sinirlenmeyin ben ikinizin yerinede yazarım klavyeye bakmadan :seker: