sementha Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #1 klavyeye bakmadan.... klavyene bakmadan üstündekinin yazdıklarına yorum yap!! tabi doğrusunu da yazın bakalım ortaya neler çıkacak
klavyene bakmadan üstündekinin yazdıklarına yorum yap!! tabi doğrusunu da yazın bakalım ortaya neler çıkacak
CaRiZmA Vip Melek Üye 18 Haziran 2008 #2 Cevap: klavyeye bakmadan.... klavyeye bakmadan yorum yaparim ben 😀 hep bol. basindayiz monitöre bakarak yazabiliyorum 😀
Cevap: klavyeye bakmadan.... klavyeye bakmadan yorum yaparim ben 😀 hep bol. basindayiz monitöre bakarak yazabiliyorum 😀
M Monera Forum Okuru 18 Haziran 2008 #3 Cevap: klavyeye bakmadan.... br ne taaa böle işmş olur -doğrusu bu ne yaa böyle işmi olur😀yazamıyommm işteeeee🙁🙁😀
Cevap: klavyeye bakmadan.... br ne taaa böle işmş olur -doğrusu bu ne yaa böyle işmi olur😀yazamıyommm işteeeee🙁🙁😀
sementha Yeni Üye Üye 19 Haziran 2008 #4 Cevap: klavyeye bakmadan.... yazardın he geyrot...benimde olmadı🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #5 Cevap: klavyeye bakmadan.... klavyeye bakmadan yazarım hemde çok hızlı yazarım
*jellibon* Daimi Üye Üye 20 Haziran 2008 #6 Cevap: klavyeye bakmadan.... ben bskımsdsn n7snsn doğrusu ben bakmadan yazamam :minik:
PaSikA Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #7 Cevap: klavyeye bakmadan.... evet aynilciğim anladıkki klavyeye bakmadan yazamıyorsun
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #8 Cevap: klavyeye bakmadan.... Bende bakmadan yazamam...
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #9 Cevap: klavyeye bakmadan.... yazabıılıysrum halıbna nbe...yazabılıyorum galıba ben...bend e bu cıkar😀
Cevap: klavyeye bakmadan.... yazabıılıysrum halıbna nbe...yazabılıyorum galıba ben...bend e bu cıkar😀
sementha Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #10 Cevap: klavyeye bakmadan.... ng güzwl yjmmsnıx aferım sızr🙂