gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 26 Temmuz 2010 #13 ben önce beni kendisine tutsak edecek o gözlre bakarım.. sonra benii kendine cekecek sesinin güzeliğini duyarımm ahhh sevmek cok güzelll...
ben önce beni kendisine tutsak edecek o gözlre bakarım.. sonra benii kendine cekecek sesinin güzeliğini duyarımm ahhh sevmek cok güzelll...
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2010 #14 ilk önce gözlerine bakarım.. sonuçta gözler kalbin aynasıdır demişler🙂 daha sonrada konuşmalarını tartarım..
ilk önce gözlerine bakarım.. sonuçta gözler kalbin aynasıdır demişler🙂 daha sonrada konuşmalarını tartarım..
kurabiye79 Aktif Üye Üye 31 Temmuz 2010 #17 konuşması,hareketleri,özellikle yemek yemesi ve giyimi(giyimi derken temiz düzenli uyumlu giyinmişmi)
konuşması,hareketleri,özellikle yemek yemesi ve giyimi(giyimi derken temiz düzenli uyumlu giyinmişmi)
JeLLyBonChe Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2010 #18 dişleri gülüşü ve bakışları dikkatimi çeker.daha sonra ses tonuna bakarım.
M melis yılmaz Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2010 #19 ilk görüşte saçlarına dikkat edrim kısa mı rengi falan 🙂🙂