kızlar lütfen fikir verin çok ihtiyacım var
Bir süredir nişanlımla ve ailesiyle bazı sorunlar yaşıyorum olanlara sabretmeye çalışıyorum ama bu sinirlerimi çok yıprattı ve zor sabrediyorum. dayanamadığım noktalarda sadece yalnız kalmak geliyor aklıma. normalde nişanlımla çok iyi anlaşan, birbirine güvenen ve inanan bi çiftiz. ailesi ilk zamanlarda bana karşı çok iyiydi ama nişanlım askere gidince her şey değişti. artık eskisi gibi değiller. ben tekken arada laf söylüyorlardı vs. ama ben umursamıyordum, bilmeden söylemişlerdir diyordum ama öyle değilmiş. sanırım onları durduran nişanlımmış ya da onlar nişanlımın yanında böyle davranmak istemediler. normalde nişanlımla her şeyi paylaşıyoruz hiç bişey saklamıyoruz birbirimize güvenimiz tam. nişanlım bi gün neden ailesine eskisi kadar gitmediğimi sordu ben de bir süredir ailesiyle sorun yaşadığımızı söyledim ona... söylediğimde tepkisi 'sen yaşıyorsun sonuçta ben uzaktayım o zaman fazla konuşma, gitme ben gelince düzelticem her şeyi, sana güveniyorum sen de bana güven' oldu ben de konuyu bir daha açmadım ama şimdi durduk yere konuyu kendisi açıp 'her şeyi sorun yapıyosun kimsenin bişey yaptığı yok' dedi bu kelimeleri duyunca inanamadım şok geçirdim hiç duymadığım kelimelerdi bunlar. bi kaç defa daha söyledi. birbirimize olan inancımız buraya kadar mıydı ona hiç yalan söyleyip kimseye iftira atmadım ben en korktuğum şey iftiradır o yüzden hep olanı anlatırım. bu kelimeleri duyunca gözlerim doldu (hiç bir zaman gözyaşlarımı kullanmadım) ne diyosun demeye başladım çok gücüme gitti ve ağlamamak için konuşmayı devam ettirmedim kapatmak istediğimi söyleyip kapattım. daha sonra da söylemeye başladığında birbirimizi yıpratmaya başladık. ona her zaman açık oldum kendi yaptığım hata sayılabilcek şeyleri bile söyledim. bu kelimeleri haketmediğimi düşünüyorum. ailesine gidip neden sorun yaşıyosunuz demiş -hiç yapmamasına rağmen- gidip annesine söylemiş. söylemesi hiç hoş olmadı ve beni arayıp böyle böyle söylemişsin niye söyledin dediler. o günden beri ailesiyle birbirimizi pek aramıyoruz(aramız daha da açıldı). nişanlım hakkında kafamda soru işaretleri oluştu çünkü artık ona eskisi gibi güvenemiyorum. bana her şeyi sorun yapıyosun kelimesini kullanması çok gücüme gitti. size belki basit gelebilir ama biz böyle kelimeleri birbirimize hiç kullanmazdık. bu şekilde her şeyi daha da bozdu aramız sürekli bozuk ne o sabrediyor ne de ben. artık birbirimizi anlamaya fırsat bile bırakmıyoruz. askerliğini de zor şartlar altında yapmıyor. çevremde fikir alabileceğim (annem ya da kız kardeşim) kimsem yok. şimdi siz söyleyin ben daha nişanlıyım ailesi şu durumdayken böyleyken ben napmalıyım onun yanında başka ben yanlızken başka davranıyorlar bu ayrı -ki bütün olanlara rağmen asla saygısızlık etmedim-, nişanlım eskisi gibi değil bu apayrı tavrım ne olmalı kızlar siz fikir verin. kusura bakmayın çok uzun yazdım belki karmakarışık anlatmışımdır ama çok doluyum