kızlar bana cevap yazarmısınız lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akbabah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Canım beklemem diyorsan en yakın bir sağlık kuruluyuna gidip kan testi yaptırarak kesin sonucu öğrenebilirsin ama istersen önce bir idrar testi al yap eczaneden

son ıkı aydır yapıorum hevesım kırılıyo ya bılmıyorum bakıcaz artık pekı sen hamilemisin mavı veya cocuk sahıbımısın 🙂

Oncelikle hosgeldin canim. Maviye ve diger arkadaslara katiliyorum farkli bi yorum yapilcak bir durum degil bence; ama sen israrla yapmak istiyorsan bu senin tercihin tabiki. Bizim amacimiz negatifi gorup de uzulme diye. Biliyoruz beklemek cok zor. Bircokgumuz kolay hamile kalmadik burda seni anlayadabiliyoruz ama dedigimiz gibi en guveniliri simdi istiyorsan kan testi. Ben adetimden 10 gun gectikten sonra idrar testini yaptim herhalde gecikti diye hic aklima bile gelmedi hamile olabilecegim. Hic umidim yoktuu hamile kalmak icin ama kismet oldu. Belirtilere gelince benim en cok sikayetim goguslerimdi hic bu kadar sismemisti ve hic o kadar da sizlamadi zaten hemen hemen 1 ay cektim dokunamiyordum bile

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun balım güzel ve müjdeli haberlerini bekliyoruz:tik:

Geri