allah bağışlasın 🙂 bence tuğçe ismi daha güzel
Sagol, Yorumun icin tskler.... Tugce önde gidiyor 🙂
Tugce 4
Asel 1
Ayris 0
allah bağışlasın 🙂 bence tuğçe ismi daha güzel
tugçe güzel..dedigin gibi yumuşak g ve c biraz almanyada sorun ıkarabilr...daha başka seçeneklerin varsa ekle...çok güzel kız isimleri var..biraz daha araştır istersen
Canım öncelikle bebişin sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.İsim konusuna gelince gerçekten en zor kararlardan biri.Bende bunu yaşadım.Beni belki biliyorsundur iki oğlum var Allah bağışlarsa.Hani olur ya diyorum😀 belki belkii günün birinde ki benimkisi hayal işte😀
Kızım olursa ismini Asel koymayı düşünüyorum hem anlamı güzel hemde oğlumun birinin adı Asil ona gayet uygun o yüzden o isimaklımda açıkcası🙂
Ama İkra ismide çok hoşuma gider anlamını biliyorsundur mübarek bir isimde.
Canım merhaba minik bir prensesimiz oluyor demek çok hoş 🙂Ben de sana yeni isim önereceğim.Tuğçe çok kullanımda olan bi isim bence güzel ama çok var 🙂Ben olsam daha bilinmedik bir isim koyardım kızıma.
Mesela Ecrin ya da Ecrin Nur olabilir.Ben kızım olursa bunu koymayı düşünüyorum.Anlamı Allah'ın hediyesi demek ve kulağa da çok hoş geliyor ne dersin 🙂Hem de yazılışı da kolay 😀
Eminecim bide DURU, EZGİ, SELİN, DERİN, SILA, SİMA var eklemek itersen benim hoşuma giden isimlerden..
vardır vardır internetin olmadığı yer mi var canım şimdi 🙂Duruda güzel 🙂 Selin benim listedede vardi, e$im istemedi 🙂
Ayris
Ikra
Duru
bu ücünü aksam e$ime degerlendirip, size yazarim 🙂
insallah seminarda internet vardir, yoksa yazmak icin biraz beklemem gerekecek 🙂