T tatlı cadım Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2010 #21 eminegelin' Alıntı: ben halka acik bi insanim...Oyliyalim 🙂 tabii kocacigada sormam lazim 🙂 Tugce 3 Asel 0 Ayris 0 Genişletmek için tıkla ... tamam emoşum sagol benden onerı yıgenım ıcın.....ıstemezsenız cıkarırsın sorun degıl.... yerım senın halka acık olmanı.....
eminegelin' Alıntı: ben halka acik bi insanim...Oyliyalim 🙂 tabii kocacigada sormam lazim 🙂 Tugce 3 Asel 0 Ayris 0 Genişletmek için tıkla ... tamam emoşum sagol benden onerı yıgenım ıcın.....ıstemezsenız cıkarırsın sorun degıl.... yerım senın halka acık olmanı.....
eminegelin Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2010 #22 ecce' Alıntı: bence asel kulaga hoş gelio fazla da bilindik deil. asel güzel... Genişletmek için tıkla ... Yupii bi oy asele geldi 🙂 Tugce 3 Asel 1 Ayris 0
ecce' Alıntı: bence asel kulaga hoş gelio fazla da bilindik deil. asel güzel... Genişletmek için tıkla ... Yupii bi oy asele geldi 🙂 Tugce 3 Asel 1 Ayris 0
eminegelin Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2010 #23 tatlı cadım' Alıntı: tamam emoşum sagol benden onerı yıgenım ıcın.....ıstemezsenız cıkarırsın sorun degıl.... yerım senın halka acık olmanı..... Genişletmek için tıkla ... bi ay sonrada senin minige arariz isim 🙂
tatlı cadım' Alıntı: tamam emoşum sagol benden onerı yıgenım ıcın.....ıstemezsenız cıkarırsın sorun degıl.... yerım senın halka acık olmanı..... Genişletmek için tıkla ... bi ay sonrada senin minige arariz isim 🙂
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2010 #24 eminegelin' Alıntı: bi ay sonrada senin minige arariz isim 🙂 Genişletmek için tıkla ... ınsallah canım.sen dua et sonucumuz ıyı çıksın yarın kontrolumuz varya ıkılı testın sonucunu yarın gostercem....ööptum senı cıcı anne.gorusuuruz.....
eminegelin' Alıntı: bi ay sonrada senin minige arariz isim 🙂 Genişletmek için tıkla ... ınsallah canım.sen dua et sonucumuz ıyı çıksın yarın kontrolumuz varya ıkılı testın sonucunu yarın gostercem....ööptum senı cıcı anne.gorusuuruz.....
LALEZAR Daimi Üye Üye 20 Ağustos 2010 #25 eminegelin' Alıntı: Yupii bi oy asele geldi 🙂 Tugce 3 Asel 1 Ayris 0 Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım puanlr geliyor.. 🙂
eminegelin' Alıntı: Yupii bi oy asele geldi 🙂 Tugce 3 Asel 1 Ayris 0 Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım puanlr geliyor.. 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2010 #26 tatlı cadım' Alıntı: ınsallah canım.sen dua et sonucumuz ıyı çıksın yarın kontrolumuz varya ıkılı testın sonucunu yarın gostercem....ööptum senı cıcı anne.gorusuuruz..... Genişletmek için tıkla ... allahin izniyle cok iyi cikcak sonuclarin, ben inaniyorum... gorüsürüz canim öptm LALEZAR' Alıntı: Hadi bakalım puanlr geliyor.. 🙂 Genişletmek için tıkla ... ooo cok heycanli 🙂
tatlı cadım' Alıntı: ınsallah canım.sen dua et sonucumuz ıyı çıksın yarın kontrolumuz varya ıkılı testın sonucunu yarın gostercem....ööptum senı cıcı anne.gorusuuruz..... Genişletmek için tıkla ... allahin izniyle cok iyi cikcak sonuclarin, ben inaniyorum... gorüsürüz canim öptm LALEZAR' Alıntı: Hadi bakalım puanlr geliyor.. 🙂 Genişletmek için tıkla ... ooo cok heycanli 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 20 Ağustos 2010 #27 eminegelin' Alıntı: allahin izniyle cok iyi cikcak sonuclarin, ben inaniyorum... gorüsürüz canim öptm ooo cok heycanli 🙂 Genişletmek için tıkla ... Heyecan doruktaaaaaaaa .............
eminegelin' Alıntı: allahin izniyle cok iyi cikcak sonuclarin, ben inaniyorum... gorüsürüz canim öptm ooo cok heycanli 🙂 Genişletmek için tıkla ... Heyecan doruktaaaaaaaa .............
LALEZAR Daimi Üye Üye 20 Ağustos 2010 #28 eminecim bende çıkıyorum akşamüstü görüşürüz 16,00'dan sonra...
eminegelin Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2010 #29 LALEZAR' Alıntı: eminecim bende çıkıyorum akşamüstü görüşürüz 16,00'dan sonra... Genişletmek için tıkla ... tamam canim görüsürüz 🙂
LALEZAR' Alıntı: eminecim bende çıkıyorum akşamüstü görüşürüz 16,00'dan sonra... Genişletmek için tıkla ... tamam canim görüsürüz 🙂