S Selindee Üye Üye 19 Haziran 2020 #11 SadmiN' Alıntı: Yahu bu kadar stres yaparsan adetin tabiki gecikir. Yapma o zaman bu işi yapmazsan hamilemiyim de demezsin demi ? Genişletmek için tıkla ... Haklısın @SadmiN abla ne diyim ki özür dilerim
SadmiN' Alıntı: Yahu bu kadar stres yaparsan adetin tabiki gecikir. Yapma o zaman bu işi yapmazsan hamilemiyim de demezsin demi ? Genişletmek için tıkla ... Haklısın @SadmiN abla ne diyim ki özür dilerim
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Haziran 2020 #12 Selindee' Alıntı: Haklısın @SadmiN abla ne diyim ki özür dilerim Genişletmek için tıkla ... özür dilemek le olmaz yapışacaksın kendine yapma bunu sonra bir sey olur pişman olursun ama karşı tarafa kimse bir şey demez sana olur olan
Selindee' Alıntı: Haklısın @SadmiN abla ne diyim ki özür dilerim Genişletmek için tıkla ... özür dilemek le olmaz yapışacaksın kendine yapma bunu sonra bir sey olur pişman olursun ama karşı tarafa kimse bir şey demez sana olur olan
S Selindee Üye Üye 19 Haziran 2020 #13 Mügü' Alıntı: özür dilemek le olmaz yapışacaksın kendine yapma bunu sonra bir sey olur pişman olursun ama karşı tarafa kimse bir şey demez sana olur olan Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle ablam iki dakikalık zevk için kendimi düşürdugum şu hale bı bakin ne deseniz haklisiniz
Mügü' Alıntı: özür dilemek le olmaz yapışacaksın kendine yapma bunu sonra bir sey olur pişman olursun ama karşı tarafa kimse bir şey demez sana olur olan Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle ablam iki dakikalık zevk için kendimi düşürdugum şu hale bı bakin ne deseniz haklisiniz
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Haziran 2020 #14 kendi kıymetini kentin ver kendine sal gitsin ha evlenmek istiyorsa gelip iştesin
S Selindee Üye Üye 19 Haziran 2020 #15 Mügü' Alıntı: özür dilemek le olmaz yapışacaksın kendine yapma bunu sonra bir sey olur pişman olursun ama karşı tarafa kimse bir şey demez sana olur olan Genişletmek için tıkla ... Sadmin abla iyi kötü herşeyi neyse olduğu gibi söylüyor ya ondan ona sormak istedim
Mügü' Alıntı: özür dilemek le olmaz yapışacaksın kendine yapma bunu sonra bir sey olur pişman olursun ama karşı tarafa kimse bir şey demez sana olur olan Genişletmek için tıkla ... Sadmin abla iyi kötü herşeyi neyse olduğu gibi söylüyor ya ondan ona sormak istedim
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Haziran 2020 #16 Selindee' Alıntı: Aynen öyle ablam iki dakikalık zevk için kendimi düşürdugum şu hale bı bakin ne deseniz haklisiniz Genişletmek için tıkla ... o kadar söylüyoruz sana biraz düşün
Selindee' Alıntı: Aynen öyle ablam iki dakikalık zevk için kendimi düşürdugum şu hale bı bakin ne deseniz haklisiniz Genişletmek için tıkla ... o kadar söylüyoruz sana biraz düşün
S Selindee Üye Üye 19 Haziran 2020 #17 Mügü' Alıntı: kendi kıymetini kentin ver kendine sal gitsin ha evlenmek istiyorsa gelip iştesin Genişletmek için tıkla ... Haklısın abla ya kıyafetlerle gebelik olur mu peki erkek boşalsa da o kadar gebelik korkusu yaşadım abla hiç adetim gecikmedi ama bugün olma günüm du hala olmadım
Mügü' Alıntı: kendi kıymetini kentin ver kendine sal gitsin ha evlenmek istiyorsa gelip iştesin Genişletmek için tıkla ... Haklısın abla ya kıyafetlerle gebelik olur mu peki erkek boşalsa da o kadar gebelik korkusu yaşadım abla hiç adetim gecikmedi ama bugün olma günüm du hala olmadım
S Selindee Üye Üye 19 Haziran 2020 #19 Mügü' Alıntı: olmaz olmaz akılı dur artık Genişletmek için tıkla ... Abla o kadar gebelik korkusu ysadim bir kere bir gün bile gecikmem olmadı ama bugün olmadım
Mügü' Alıntı: olmaz olmaz akılı dur artık Genişletmek için tıkla ... Abla o kadar gebelik korkusu ysadim bir kere bir gün bile gecikmem olmadı ama bugün olmadım
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Haziran 2020 #20 o zaman yaşama artık yani burda soruyorsun gebe olmadığın anlamak için sonra bir daha devam yani ben öyle anlıyorum
o zaman yaşama artık yani burda soruyorsun gebe olmadığın anlamak için sonra bir daha devam yani ben öyle anlıyorum