S
Simayyy00
Forum Okuru
@SadmiN abla biliyorym bana yine kizicaksin ama birkaç gündür burnum kanıyor bende Internete yazdım gebelikten de kaynaklı burun kanaması olur diyor kendimi kurdum sanırım sürekli internette kıyafetle gebelik olur mu her iki tarafta giyinik olursa sürtünmeden dolayı sperm kıyafetten geçer mi vs hep bunları araştırıyorum ve iyi değilim sadmin abla adetime de daha var Şubat'ın dördünde yani sadmin abla sana güvendiğim için tekrar bı sormak istedim sperm bu Kadar güçlü olabilir mi çünkü bazı doktor sitelerinde sperm kıyafetten geçer mi diye sormuşlar aynı soruya farklı iki doktor olabilir demiş biri olamaz böyle şey mi olur imkansız demiş yani neden aynı soruya her doktor farklı cevap veriyor abla hiç iyi değilim nolur bana yardım et 🙁Selamlar hayatım. Ya kızma değil de bak aynı şeye geliyorsun gene aynı şeyi soruyorsun. Bitanem, güzel kuzum benim. Her ikinizde giyiniksiniz ve her şeyiniz üzerinizde ne kadar sürtünürseniz sürtünün isterse bir gün sürtünün hamile kalma ihtimaliniz yok. Yani hamile değilsin. Bu şekilde hamile kalamazsın hayatım senin bunu anlaman gerekiyor. Anlıyorum korkuyorsun ama böyle hamilelik olmaz. Lütfen rahat ol hamile değilsin kalamazsın bu şekilde.