esena Aktif Üye Üye 15 Şubat 2008 #1 kim bu resimdeki Evt arkadasLar yine bi zeka sorusu ... Ama bu dierLerinden daha koLay ... 😀 hemen cvp geLecegine inanıyorum ... =) İşte sorum ; Adam resme bakarak şöyle dedi: "Benim ne erkek kardeşim var ne de kız kardeşim. Bu resimdeki adamın babası benim babamın oğludur." Resimdeki kimdir?
Evt arkadasLar yine bi zeka sorusu ... Ama bu dierLerinden daha koLay ... 😀 hemen cvp geLecegine inanıyorum ... =) İşte sorum ; Adam resme bakarak şöyle dedi: "Benim ne erkek kardeşim var ne de kız kardeşim. Bu resimdeki adamın babası benim babamın oğludur." Resimdeki kimdir?
esena Aktif Üye Üye 15 Şubat 2008 #3 Ce: kim bu resimdeki yok canım biraz daha dikkat Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Şubat 2008
esena Aktif Üye Üye 28 Şubat 2008 #6 Ce: kim bu resimdeki evet doğru canım katılımınız için saol rep veriyom
M Misafir Forum Okuru 28 Şubat 2008 #7 Ce: kim bu resimdeki rep veren ellerın dert gormesın emı esena.ay buda dılencı gıbı oldu neyse canım tşk ederim
Ce: kim bu resimdeki rep veren ellerın dert gormesın emı esena.ay buda dılencı gıbı oldu neyse canım tşk ederim
Parthenope Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #9 Cevap: kim bu resimdeki hayır adamın oğluu düşüsene senin resmin babanın elindeyken derse bunu bu kişinin babası ( kendisi) benim babamın oğludur ( yine kedisi ) oyüzden resmdeki adamın oğlu.
Cevap: kim bu resimdeki hayır adamın oğluu düşüsene senin resmin babanın elindeyken derse bunu bu kişinin babası ( kendisi) benim babamın oğludur ( yine kedisi ) oyüzden resmdeki adamın oğlu.
mislinay Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #10 Cevap: kim bu resimdeki tüh ya benden önce cevabı verilmiş🙂🙂 bende adam kendi resmine bakıyormuş diyecektim🙂
Cevap: kim bu resimdeki tüh ya benden önce cevabı verilmiş🙂🙂 bende adam kendi resmine bakıyormuş diyecektim🙂