P Paee Yeni Üye Üye 3 Haziran 2013 #61 betuli' Alıntı: Ben de sizi merakla takip ediyorum🙂 Bakalım ne olacak🙂 Genişletmek için tıkla ... Aaa gercekten miiii ama sonuctan cok memnun degilim simdi daha cok dikkatli olucam🙂) ben kendi kendime takiliyorum saniyorum🙂)
betuli' Alıntı: Ben de sizi merakla takip ediyorum🙂 Bakalım ne olacak🙂 Genişletmek için tıkla ... Aaa gercekten miiii ama sonuctan cok memnun degilim simdi daha cok dikkatli olucam🙂) ben kendi kendime takiliyorum saniyorum🙂)
P Paee Yeni Üye Üye 3 Haziran 2013 #63 KILO BILDIRIMI Gecen hafta 70,7 Bu hafta 69, 8 Giden kilo 900gr
P Paee Yeni Üye Üye 3 Haziran 2013 #64 Daha fazla bekliyordum:/// en azindan 1 bucuk kilo neyse devammm
P Paee Yeni Üye Üye 3 Haziran 2013 #65 Detoks programlarina baktim malum dolunay zamaninda yapiliyor Mayis ayi gecti haziranda 17-24 tarihleri arasindaymis o tarihlerde 3 günlük Karpuz detoksu yapicam ininsana o tarihe kadar 2 hafta var biseyler yapmaliyimmm
Detoks programlarina baktim malum dolunay zamaninda yapiliyor Mayis ayi gecti haziranda 17-24 tarihleri arasindaymis o tarihlerde 3 günlük Karpuz detoksu yapicam ininsana o tarihe kadar 2 hafta var biseyler yapmaliyimmm
deli_aşık Yeni Üye Üye 3 Haziran 2013 #66 geçen hafta: 68,7 bu hafta:68,8 sıkı disiplin hiç iyi gelmedi. :/ Daha arada toparlayamasaydım kötü olurdu. Yoldan geldim bir de acaba şişlik var mıdır diye umut etmeye çalışıyorum..
geçen hafta: 68,7 bu hafta:68,8 sıkı disiplin hiç iyi gelmedi. :/ Daha arada toparlayamasaydım kötü olurdu. Yoldan geldim bir de acaba şişlik var mıdır diye umut etmeye çalışıyorum..
deli_aşık Yeni Üye Üye 3 Haziran 2013 #67 sakaryadaydım bu sabah geldim :/ sıkıntıdan habire yedim 🙁( istediğiniz kadar kızabilirsiniz..
P Paee Yeni Üye Üye 3 Haziran 2013 #68 Deli asik hosgeldin canim emin ol serbest olsaydin + ya gecerdin Bence busekilde olmakla yazdigin gibi frenlemissin işte kendini ....benim yolculuklarda cok sisligim olur,,belki öyledir ins..Moral bozmak yok yola devammmmm
Deli asik hosgeldin canim emin ol serbest olsaydin + ya gecerdin Bence busekilde olmakla yazdigin gibi frenlemissin işte kendini ....benim yolculuklarda cok sisligim olur,,belki öyledir ins..Moral bozmak yok yola devammmmm
M mavi_kelebek Forum Okuru 3 Haziran 2013 #69 pea sardım canım ayrıca delı asık bende 68 bakalım yarın tartılıcam ılk kılo verınce vucut sısıyo sonra bırden gıdıyo unutmayın haa bıde gobusunuze strec fılm sarabılırsıınız ben yapıyorum bende yarın tartılıcam haber verırım sıze
pea sardım canım ayrıca delı asık bende 68 bakalım yarın tartılıcam ılk kılo verınce vucut sısıyo sonra bırden gıdıyo unutmayın haa bıde gobusunuze strec fılm sarabılırsıınız ben yapıyorum bende yarın tartılıcam haber verırım sıze
P Paee Yeni Üye Üye 3 Haziran 2013 #70 Mavis diyet yapmismiydin bu hafta?ins vermissindir ama ben size yetisip gecicemmmm