Dj Aşık Yeni Üye Üye 2 Aralık 2009 #113 ya ben kayserili degilim ama yengem oralı hep gidiyoz buda sayılırmı
kar_tanesi Yeni Üye Üye 2 Aralık 2009 #114 sayılır canım neden olmasın. Yaa bu buluşma işine anladım sıak bakmıyorsunuz,hiç çıt yok heee
Dj Aşık Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #115 ewet yengenin yanına gidiyorum ben ewi orda aldık orda oturucaz iki ew aldık biri bize biri yengemlere
ewet yengenin yanına gidiyorum ben ewi orda aldık orda oturucaz iki ew aldık biri bize biri yengemlere
S su.ay Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #116 dead angel' Alıntı: ewet yengenin yanına gidiyorum ben ewi orda aldık orda oturucaz iki ew aldık biri bize biri yengemlere Genişletmek için tıkla ... BUYUR GEL. SENİDE ALIRIZ.yengem mi kayseri'li demiştin.?
dead angel' Alıntı: ewet yengenin yanına gidiyorum ben ewi orda aldık orda oturucaz iki ew aldık biri bize biri yengemlere Genişletmek için tıkla ... BUYUR GEL. SENİDE ALIRIZ.yengem mi kayseri'li demiştin.?
S su.ay Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #118 CuKuLaTa' Alıntı: Selam hemsolarım. Bende Kayserılıyım Genişletmek için tıkla ... merhaba. hoşgeldin.
CuKuLaTa' Alıntı: Selam hemsolarım. Bende Kayserılıyım Genişletmek için tıkla ... merhaba. hoşgeldin.
CuKuLaTa Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #119 su.ay' Alıntı: merhaba. hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum saol🙂