K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Mart 2012 #62 Kayıtsız Üye' Alıntı: çok komik ama ne yapak ödeve yaramaz bu ya off =( =( =( Genişletmek için tıkla ... benim ödevime işe yaradı sahne kukla yaptım şimdide bunu yazdım süper komikmiş
Kayıtsız Üye' Alıntı: çok komik ama ne yapak ödeve yaramaz bu ya off =( =( =( Genişletmek için tıkla ... benim ödevime işe yaradı sahne kukla yaptım şimdide bunu yazdım süper komikmiş
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Mart 2012 #64 komik bir diyalog istiyorum bu gün almam lazım lüütfen yazarmısınız kısa ve komik bilgilerinize arz ederimmm...
komik bir diyalog istiyorum bu gün almam lazım lüütfen yazarmısınız kısa ve komik bilgilerinize arz ederimmm...
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Mart 2012 #68 ben okumadım ama komikmiş baksana kim yaz dıysa güzel olmuştur eminim
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Mart 2012 #69 benim bir karagöz hacivat gösterisi yapmam gerekiyor ama bu gösteri 3 kişidden oluşmalı....ve okulda yapacağımız için de ne kısa ne uzun olmalı....yardımlarınız için teşekkür ederimm.
benim bir karagöz hacivat gösterisi yapmam gerekiyor ama bu gösteri 3 kişidden oluşmalı....ve okulda yapacağımız için de ne kısa ne uzun olmalı....yardımlarınız için teşekkür ederimm.