jujunun köşesi burasıda buyrun melekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bakıp da dalıp gitsem sevgilimin[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Mavi gözlerinin serin sularına [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Oyunlardan, yalanlardan, rollerden uzak[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Haykırsam sevgimi sevgilimin nurlu simasına[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Alıp da gitsem tutup küçük ellerinden[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Düşsek sevgi yollarına[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sonsuza dek yaşatsak bu aşkı[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]İki bedende tek bir ruhla[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Henüz güneş bile uyanmamış[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Yatıyor dağların arkasında[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Oysa ben dimdik ayakta[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ürperiyorum sevginin yokluğunda[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni düşünür, seni düşler, seni özlerim[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ne kadar uzakta olsan da [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hayalin her an yaşıyor yanımda[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni özlüyorum
[/FONT]​

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni özlüyorum [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bakışlarındaki ateşin sıcaklığında[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gülüşünün ipeksi yumuşaklığında [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sarılışındaki teslimiyetinde[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni arıyorum [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bir ömre bedel aşkın yüceliğinde [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yaşanılan güzel anların tadında [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Beynimdeki hayalin içime yayılışında.[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni bekliyorun [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Tüm benliğim ve varlığımla [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ellerinin avuçlarımı yakmasında [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kalbimin, aşkının ritmi ile atmasında. [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni seviyorum [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hayatımı adayacak kadar yüreğimde [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yüreğimdeki en derin hislerimde [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni Özlüyorummm Senden[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ayrı Kaldıgım Her An[/FONT]​

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İşte Asık Olmak Sevmek Boyle Birsey. Yeri Geldıgınde Bır Cocuk Gıbı aglamak [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Bir Cocuk gibi Sevinmek[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]. O anki Duygularını Sadece Tertemiz Bir Cocugun Vermiş Oldugu[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tebssümle Anlatabılırsın.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Sevincini Veya Uzuntunu Anlatack Bır kelıme Bulamazsın. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Belki Cok ama Cok kırılmıssındır Bır seye, cok uzulmussundur ama Ona olan sevgınden dolayı, onunda soyledıklerınden dolayı uzlulecegını dusunerek, uzuntunu anlatacak bır kelıme bulmazsın.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Dünyanın En mutlu Insanı Sensın Onu o kadar cok SEvıyorsunkı ne dıyecegını hatta anlatacak cumle kuramıyorsun ıste o zaman yıne Tertemiz Bir cocUgun vermiş Oldugu sevgi tebessümünü yaparsın.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] İşte Asık Olmak Sevmek Boyle Birsey. Yeri Geldıgınde Bır Cocuk Gıbı aglamak [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Bir Cocuk gibi Sevinmek[/FONT]

Fotoğraftaki insanların yüzlerine tıklayarak onları etiketleyebilirsin.

Sevgili,sinemada izlenememiş filmler sonrası
Dudağında kalan tuzlu mısır tadındaki öpüş olmalı
Sevgili, “kara sevda” derdinin muadilsiz ilacı olmalı
Sevgili, aşkın sözlüğünde tek isim olmalı
Sevgili, sevmese de futbolu “maç kaç kaç bitti?” diye sormalı
Sevgili, en sevdiğin yemeği en güzel yapan aşçı olmalı
Sevgili sofrandaki......... çorbanın tadı tuzu olmalı
Sevgili, aşkın körlüğünde elindeki beyaz baston olmalı
Sevgili, “gel” deyince kanat takmalı
“Git” deyince gitmemeli kalmalı...

Bir açıklama ekle
Sevgili,sinemada izlenememiş filmler sonrası Dudağında kalan tuzlu mısır tadındaki öpüş olmalı Sevgili, “kara sevda” derdinin muadilsiz ilacı olmalı Sevgili, aşkın sözlüğünde tek isim olmalı Sevgili, sevmese de futbolu “maç kaç kaç bitti?” diye sormalı Sevgili, en sevdiğin yemeği en güzel yapan aşçı olmalı Sevgili sofrandaki......... çorbanın tadı tuzu olmalı Sevgili, aşkın körlüğünde elindeki beyaz baston olmalı Sevgili, “gel” deyince kanat takmalı “Git” deyince gitmemeli kalmalı...

Dağın birinde bir bilge kişi yaşarmış. Herkes tarafından sayılır sevilirmiş. Gençlerden biri, bilgenin bilgeliğini kabul etmeyip maskesini düşürmek istemiş ve bir plan kurmuş. Küçük bir kuşu avucunun arasına yerleştirmiş ve bilgeye sormuş: - Söyle bilge, avuçlarımın arasındaki bu kuş ölü mü diri mi? Bilge şöyle bakmış ...ve demiş ki; - Evlat! Ölü desem avuçlarını açıp kuşu uçuracaksın, diri desem sıkıp öldüreceksin. Ellerinde yaşam ve ölümü birlikte tutuyorsun, gel bu kararı bana verdirme, kendin ver!.

Bir açıklama ekle
Dağın birinde bir bilge kişi yaşarmış. Herkes tarafından sayılır sevilirmiş. Gençlerden biri, bilgenin bilgeliğini kabul etmeyip maskesini düşürmek istemiş ve bir plan kurmuş. Küçük bir kuşu avucunun arasına yerleştirmiş ve bilgeye sormuş: - Söyle bilge, avuçlarımın arasındaki bu kuş ölü mü diri mi? Bilge şöyle bakmış ...ve demiş ki; - Evlat! Ölü desem avuçlarını açıp kuşu uçuracaksın, diri desem sıkıp öldüreceksin. Ellerinde yaşam ve ölümü birlikte tutuyorsun, gel bu kararı bana verdirme, kendin ver!.