jujunun köşesi burasıda buyrun melekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yağmur gibi bir şeysin sen
bahar yağmuru
güneşin ısıtmaz, yağmurun kuru
yüreğim bir yangın yeri sonrası
yaralı ve yalnız
bir sevda masalının, sevdalısından ayrı kalanı
geriye kalan dünyanın yalanı dolanı
sevda yüklü treni yine kaçırdım
saat akşamın 20-30 suları
göz pınarlarım alışmış artık akıtmıyor
buğulu gözlerinden yaşlarını
buruk bir karanlığa bakış
ve yine başka bahara umut edişler
yatağım bu soğuk bahar ayında daha da acımasız
geceler daha bir karanlık soğuk sanki
inadına gibi vişne ağacı hışırtı çıkarıyor,
uykularıma düşman
yatağımda yarimin hasreti
ah bahar gözlüm
dudağımda şafak türküsü
bu baharı da müjdeyle getir bana
sevdan odamı süslesin
yatağımı bedenin
dudağımda aşkım aşkım diye şarkılar söylensin
ve birgün sen benimsin demenin
mutluluğu ile güldür yüzümü

Bugun bi mutlulukla hayata günaydın dedim tekrardan çünkü senin benimle varoldugunu bilmek,benimle hayata bakmak beni çok mutlu ediyo be sevgilim..Kallbimde kocaman bi boşluk vardı kimsenin dolduramıycagı bi boşluk şimdi orası tamamen dolu ve asla boşalmıycak çünkü seni canımdan çok seviyorum aşkım.

Böyle aşık olcagım hiç aklıma gelmezdi böylece delice sevebilcegim ama demekki oluyormuş gerçekten aşk denen bi duygu varmış bana bunu öğrettigin için,bu duyguyu doyasıya yaşattıgın için teşekkür ederim benim melegimm.Hİç aklımdan çıkmıyorsunher dk her an seni düşünyorum,seninle hep olmak hiç ayrılmamak istiyorum çok şey mi istiyorum be bitanem.Bu kocaman karanlık dünyanın içinde aydınlıgımsın kuşum kalbimin tek vazgeçilmezisin..
Bu aşk hiç bitmesin istiyorum doyasıya yaşamak istiyorum . Önceden hep düşünürdüm seviyorum aşıgım kelimesi bu kadar basit mi herkesin agzında dolaşıyo diye şimdi benimde agzımda dolaşıyo oysa hiçde o kadar basit degilmiş en azından benim için!
Seni çok seviyorum..
Sen benim dostum,sırdaşım,mutlulugum,herşeyimsin ama en önemlisi nefes alma kaynagımsın !