gulll Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #151 Cevap: jellibon gurubu meleklerim listemizi liste bölümüne ekledim ama gerçekten eksikler nedeniyle üzüldüm 🙁
Cevap: jellibon gurubu meleklerim listemizi liste bölümüne ekledim ama gerçekten eksikler nedeniyle üzüldüm 🙁
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #152 Cevap: jellibon gurubu cnm benim ben 22 yaşındayım benim yaşımıda ekleyebilirmisin mümkünse eğer 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 buarada bugun çikolataaa yedim ben.... mmmm çok güzeldii.. mmmm 🙂
Cevap: jellibon gurubu cnm benim ben 22 yaşındayım benim yaşımıda ekleyebilirmisin mümkünse eğer 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 buarada bugun çikolataaa yedim ben.... mmmm çok güzeldii.. mmmm 🙂
gulll Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #153 Cevap: jellibon gurubu ekledim canım çok yemedin demi çikolatayı söle bakiiimmmmm
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #154 Cevap: jellibon gurubu ehh azcık fazla olsa gerek 🙂 çünkü çaktırmadan toplamda 3 tanecik yediğimi farketttim... :ahhhhh:
Cevap: jellibon gurubu ehh azcık fazla olsa gerek 🙂 çünkü çaktırmadan toplamda 3 tanecik yediğimi farketttim... :ahhhhh:
CHATLAK Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #155 Cevap: jellibon gurubu a aaaaaa çok ayıpppp 😀 bende 1 top dondurma yedimmmmmm 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #156 Cevap: jellibon gurubu dayanamıyomm dadluyaa .... ye benii yee diyorrr 🙂 chatlakcım cnm benim sanada afiyet olsun.. bal şeker olsun....
Cevap: jellibon gurubu dayanamıyomm dadluyaa .... ye benii yee diyorrr 🙂 chatlakcım cnm benim sanada afiyet olsun.. bal şeker olsun....
CHATLAK Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #157 Cevap: jellibon gurubu sağol meleğimm....... et olmasın da ne olursa olsun wallaaaa 😀
gulll Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #158 Cevap: jellibon gurubu 😀 maşallah kızlarrrr ikinizede afiyet olsunnn 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 9 Nisan 2009 #160 Cevap: jellibon gurubu Günaydın kızlar..... nasılsınız bugün bakalım ??? Hepinizi öpüyorum 😛arty: