M Misafir Forum Okuru 13 Haziran 2009 #1 İyi ki doğdun Dıyar Sevgili dıyar, meleklermekani olarak doğum gününü kutlar ve hayatın sana ve kızın elit'e, eşine ve tüm sevdiklerine mutluluk, sağlık, sevgi dolu yıllar getirmesini dileriz... Nice güzel senelere, iyi ki doğdun dıyar'cım :h015:
Sevgili dıyar, meleklermekani olarak doğum gününü kutlar ve hayatın sana ve kızın elit'e, eşine ve tüm sevdiklerine mutluluk, sağlık, sevgi dolu yıllar getirmesini dileriz... Nice güzel senelere, iyi ki doğdun dıyar'cım :h015:
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #2 Cevap: İyi ki doğdun Dıyar Nice yıllara diyarcım.İyi ki doğdun canım benim...
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 14 Haziran 2009 #4 Cevap: İyi ki doğdun Dıyar cok tesekkur ederım canlarım benımm cok mutlu oldum ınanın kı🙁 kımse kutlamadı kı benım dogum gunumu ...........(sevmedıklerım dısında)ama sızler harıkasınız ınsana acayıp ılac oluosunuzzzzzzzzzzzzzzz
Cevap: İyi ki doğdun Dıyar cok tesekkur ederım canlarım benımm cok mutlu oldum ınanın kı🙁 kımse kutlamadı kı benım dogum gunumu ...........(sevmedıklerım dısında)ama sızler harıkasınız ınsana acayıp ılac oluosunuzzzzzzzzzzzzzzz
Vijdan Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #5 Cevap: İyi ki doğdun Dıyar Nice mutlu yıllara canım..Bebeğin ve tüm sevdiklerinle mutlu yıllar,herşey gönlünce olsun..
Cevap: İyi ki doğdun Dıyar Nice mutlu yıllara canım..Bebeğin ve tüm sevdiklerinle mutlu yıllar,herşey gönlünce olsun..
fırtına Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #6 Cevap: İyi ki doğdun Dıyar mutlu yıllar dilerim canım benim😱yy: sevdiklerinle beraber nice uzun seneler senin olsun
Cevap: İyi ki doğdun Dıyar mutlu yıllar dilerim canım benim😱yy: sevdiklerinle beraber nice uzun seneler senin olsun
kaprisli Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #7 Cevap: İyi ki doğdun Dıyar doğum günün kutlu olsun diyar nice mutlu yıllara 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #8 Cevap: İyi ki doğdun Dıyar Doğum günün kutlu olsun canım 🙂 Kızın Elitle birlike sana sağlıklı mutlu nice yıllar
Cevap: İyi ki doğdun Dıyar Doğum günün kutlu olsun canım 🙂 Kızın Elitle birlike sana sağlıklı mutlu nice yıllar