AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 14 Nisan 2009 #21 Cevap: İstenmeyen Tüylere Limon TUz Karışım O zaman birde ben deneyemm.. ilginçç... paylaşım için teşekkürlerrr...
Cevap: İstenmeyen Tüylere Limon TUz Karışım O zaman birde ben deneyemm.. ilginçç... paylaşım için teşekkürlerrr...
S su.ay Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #22 Cevap: İstenmeyen Tüylere Limon TUz Karışım çok ilginç geldi. ama denemekte fayda var. teşekkürler.
magical Yeni Üye Üye 5 Haziran 2009 #23 Cevap: İstenmeyen Tüylere Limon TUz Karışım Bende deniyeceğim ama kesin yakar o ... yara felan olmaz umarım :🙂)
Cevap: İstenmeyen Tüylere Limon TUz Karışım Bende deniyeceğim ama kesin yakar o ... yara felan olmaz umarım :🙂)
zabitan Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #24 Cevap: İstenmeyen Tüylere Limon TUz Karışım Aaa hiç duymamıştım mutlaka denicem.. 🙂
l.a.r.a Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #25 Cevap: İstenmeyen Tüylere Limon TUz Karışım tesekkürler canim. böyle dogal uygulamalar cok ilgimi cekiyor... yasamda her seyin dogalini tercih edenlerdenim...
Cevap: İstenmeyen Tüylere Limon TUz Karışım tesekkürler canim. böyle dogal uygulamalar cok ilgimi cekiyor... yasamda her seyin dogalini tercih edenlerdenim...
turkish_delight1 Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2009 #26 bencede denemek da fayda var denyelim ve görelim aman yanmasın da oramız buramız😀
SEVDAARSLAN Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2009 #28 Yaa denemediğim şey kalmadı bide bunu denerim karınca yağı hiçbirşeye yaramadı
Y yasemin061 Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2009 #30 Karınca yağı gibi üç günmü kullanıyosunuz limon ve tuz karışımını?