*MeleK*
♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İstenmeyen tüylerden kurtulmak için bitkisel çözüm!
suna dumankaya istenmeyen tüylere çözüm bitkisel tüylerden kurtulma suna dumankaya kıllardan kurtulma tüylerden tüylere bitkisel çözüm
Arkadaşlar nette gezinirken biz bayanların özellikle yaz aylarında en büyük sıkıntılarından biri olan tüy sorununa karşı bitkisel bir öneri gördüm aslında tarif bana çok ilginç ve farklı geldi ama bu tarifi deneyipte olumlu sonuç alanları görünce sizlerle paylaşmaya karar verdim bitkisel bir formülle tüylerden ağrısız ve acısız bir şekilde kurtulabiliyoruz nasıl mı?
sarı kına ve yaş kireci karıştırıp azcık su ekleyip kısık ateşte karıştırıyorsunuz.
Daha sonrada biraz soğumaya bırakıp bekletiyorsunuz.
karışım hazır hale geliyor.
karışımı krem gibi sürüp 10 dk. bekliyorsunuz sonrada suyla duruluyorsunuz
Arkadaşlar nette gezinirken biz bayanların özellikle yaz aylarında en büyük sıkıntılarından biri olan tüy sorununa karşı bitkisel bir öneri gördüm aslında tarif bana çok ilginç ve farklı geldi ama bu tarifi deneyipte olumlu sonuç alanları görünce sizlerle paylaşmaya karar verdim bitkisel bir formülle tüylerden ağrısız ve acısız bir şekilde kurtulabiliyoruz nasıl mı?
sarı kına ve yaş kireci karıştırıp azcık su ekleyip kısık ateşte karıştırıyorsunuz.
Daha sonrada biraz soğumaya bırakıp bekletiyorsunuz.
karışım hazır hale geliyor.
karışımı krem gibi sürüp 10 dk. bekliyorsunuz sonrada suyla duruluyorsunuz