Aysen bilgilerini paylaştığın ve ilgilendiğin çok teşekkür ederim
Evet yemek olayında çeşitlilikten yanadydım, köpekllerde de aynısını uygulamıştım. Allahtan onlarda tecrübem vardı, yoksa şimdi ne yapacağımı bilemezdim. Biz yemek yemeden önce mutlaka onu ilk günden beri aynı yerde besliyorum. Bu yüzden biz yemek yerken hiç oralı olmuyor. Gelip mutfakta ayağımızın dibinde yatıyor. En büyük endişem mutfak masası, sandalyeleri ve tezgahına çıkması. Şimdiye kadar böyle birşey yapmadı. İnşaallah da yapmaz, eğer teşebbüs ederse mutfak kapısını kapalı tutarım hiç acımam
Evet Müezza'da yemeğini hazırladığımı anlıyor ve ayağımın dibinde resmen cikleyerek (henüz miyavladığını duymadım
) yemeğini bekliyor. Salona elimde mama kabıyla yürürken sürekli daireler çizerek koşuyor
Kısırlaştırma işiyle ilgili söylediklerin beni çok sevindirdi. Eğer çok ağır geçmiyorsa bu dönem yaptırmam tabiki. Erkek olmaması çok büyük avantaj. Çünkü o dönemde (anladın sen onu
) püskürterek koku bırakması olayı çok fena, feci kokarmış
😕
Yatak olayına gelince, resimde de görmüşsündür, ilk günden beri yumuşacık bir yatağı var, ama gündüz şekerlemelerinde pek orayı kullanmıyor. Belki oğlanın odasında olduğu için yanımızdan ayrılmak istemiyor. Olmazsa ben gündüz yatağını salona alayım, gece yine oğlanın odasına koyarım. Hep aynı yerde yatması temizlik açısından bana da kolaylık olur, sağol
😉
Başka şeyler aklına gelirse yine yaz lütfen, zira bana da acemi kedi sahiplerine de faydamız olur