İşte böyle sevdim onu ben .Burası benim köşem

gamzemmm canımm kardeşimm inan hep aklımdasınn bende çoooook özledimm seni mekana giremedimm mesajlarını yeni okudum kardeşimm kötü şeyler oldu anlatırım sana :18: sen nasılsın nasıl gidiyo bi sorun yoktur inşallah kardeşim benim :kiss:

sucremmm canımm nerelerdesin sen bende giremiyodum mekana inan hep akjlımdasınn durumun nasıl bi sorun yoktur inşş kötü şeyler oldu sucrem çok üzgünüm :18:

yaaa bana kızmaa ama bu eşrefii boğasımm geldiii haaa valahii yaaaaaa 🙁(( niyeee kapatmışş açık tutması gerekirken sana bir açıklamasıı olmalıı ...yaa sen bunlarıı hiiç ama hiççç haketmiyorsuun sudemiiim beniimmm :kiss:

ceydammm canımm mesajlarını yeni gördümm çoook sağoll canımm kardeşimm kötü şeyler oldu anlatırım sana kötüyüm sen nasılsın ???

yaaa bana kızmaa ama bu eşrefii boğasımm geldiii haaa valahii yaaaaaa 🙁(( niyeee kapatmışş açık tutması gerekirken sana bir açıklamasıı olmalıı ...yaa sen bunlarıı hiiç ama hiççç haketmiyorsuun sudemiiim beniimmm :kiss:
canımmm şikerimm onun değil benim tel kapalı o çok aradı ama ben konuşmadımm hiç hazır değilimm çok kötüyüm ben :18:

Geri