İşte böyle sevdim onu ben .Burası benim köşem

gul-hanim-albumleri-ask-resim3095-love-298.gif
,

aşşkkkkkkkkkkk öyle bir büyü ki öyle bir büyükü kurtulamazsın aşkkkkk göze alsan olmaz aşka gönül doymaz seven kalbim istesende unutamazsınn ....

seni seviyorum...
gözlerine baktıkca kendimi başka diyarlarda bulmayı seviyorum...sana dokundukca yüreğimden havalanan bir kuşun bütün bedenimi dolaşmasını seviyorum....saclarımı okşadıgında içime yayılan o tatlı serinliği seviyorum...gülerken cıkan gamzelerini seviyorum..seninle yaşamayı seviyorum..bütün kötü yönlerimi unutturuyorsun bana..mükemmel bir insan değilim ama seninleyken bu dünyada benden daha iyisinin olamayacagını düşünüyorum..sende bir kusur bulsam aynısını kendimde de göreceğim ama bulamıyorum..sana sevgim artıkça kendime hayranımda artıyor...kendini begenmiş biri oldum başkalrını bilmem ama ben bundan hiç şikayetci değilim....
seni seviyorum;ama, daha önemlisi sende ben kendimi seviyorum...

Sende yaşıyorum...
Hayatta yüreğim.
Önümde gözlerin, arkamda benliğim..Biletsiz bindiğim yolculuğun son durağındayım....Sana gelirken aynı gökyüzünün altında sensiz tüm kaldırımları ateşe verdim..Sonra da sensiz tüm kelimeleri söktüm dudaklarımdan..Bir sen kaldın avuçlarımda bir de geceye serdiğimiz yıldızlar..Sen uyanmadan tüm ceylanları emzirdim ben..Sonra da başucunda bekleyen Melek’lerin uykusuz gözlerine Cenneti karaladım...

Ah adını gökyüzüne sığdıramadığım,
Ah gözlerine sığındığım,
Ah bir gözyaşında ölümü şakağı dayadığım.
Sol yanımdasın / yaşamaktasın dua dua..
Hayatımdasın...
Sen susuz dudaklarıma sunulan ab- ı hayat...
Sen çöllerimin serabı,
Sen yüreğimin tek sevabı..

seni arıyorum...
bu şehrin bütün sokaklarında sinmiş sensizliğin

dökük pişmanlıklar avuntusuz cıkmazlara dogru yürüyorum
bütün umutsuzluguma inat
seni arıyorum...
dudaklarımda bildiğin o şarkı sokak lambalarına sıgınıyorum
hafiften bir yagmur aglıyor benimle
bir deli rüzgar saclarımda yalnızlıktan üşüyorum
bulamayacagımı bile bile
seni arıyorum...
anlatacak nelerim var bir bilsen içimde
cocuklar gibi aglıyorum ve gel görkü her damla gözyaşımda
yine seni arıyorum...

Sende yaşıyorum...
Hayatta yüreğim.
Önümde gözlerin, arkamda benliğim..Biletsiz bindiğim yolculuğun son durağındayım....Sana gelirken aynı gökyüzünün altında sensiz tüm kaldırımları ateşe verdim..Sonra da sensiz tüm kelimeleri söktüm dudaklarımdan..Bir sen kaldın avuçlarımda bir de geceye serdiğimiz yıldızlar..Sen uyanmadan tüm ceylanları emzirdim ben..Sonra da başucunda bekleyen Melek’lerin uykusuz gözlerine Cenneti karaladım...

Ah adını gökyüzüne sığdıramadığım,
Ah gözlerine sığındığım,
Ah bir gözyaşında ölümü şakağı dayadığım.
Sol yanımdasın / yaşamaktasın dua dua..
Hayatımdasın...
Sen susuz dudaklarıma sunulan ab- ı hayat...
Sen çöllerimin serabı,
Sen yüreğimin tek sevabı..
denizcimm harika ya elllerine sağlık çok beğendim :kiss:

Geri