J
jupiter
Forum Okuru
hemde cok canim yasmayan bilemiyo..ve bi yorum yapmasi kolay oluyo..diyodumki böyle bisey yaparsa askindan ölsemde umrumda deil ceker giderim..basima geldi ne yapiyorum gururum ayaklar altinda ben ona yalvariyorum ve bunu ona daha cok güven veriyo...hayatla iliskim kalmadi kimseye güvencim kalmadi..ayni yastiga baskoydum hayatimi herseyimi paylastigim biri bile böyle yapabiliyorsa baskalari neler yapmazki...rabbim hic kimseye göstermesin böyle bi durumu..okadar kötü biseyki.....
anlamadigim ask sevgi bi aileyi yikmaya kac hayati birden mahvetmeye degermi?? bu kadar önemlimi insan biseylere saygi duyup bunu icine atamazmi..ölürcesinede sevse allahtan korkan vicdan sahibi olan bir insan bunu yaparmi?? gercek hayatta yasiyoruz asklar ülkesi yada laylaylom bi dünyada deil...buna degermi ???
anlamadigim ask sevgi bi aileyi yikmaya kac hayati birden mahvetmeye degermi?? bu kadar önemlimi insan biseylere saygi duyup bunu icine atamazmi..ölürcesinede sevse allahtan korkan vicdan sahibi olan bir insan bunu yaparmi?? gercek hayatta yasiyoruz asklar ülkesi yada laylaylom bi dünyada deil...buna degermi ???