İşte böyle sevdim onu ben .Burası benim köşem

Bende seni

öyle çoooooooooook sevdim ki senii sude herşey için çok geç kaldım en çook ta senin içinn

seviyorum hemde delicesine... karsimda bana bakarak beni sevmedigini söyledigi halde... bana beni aldattigini söyledigi halde..seviyorum deligi gibi.. bana unutamadigi bi aski oldugu söyledigi halde... seviyorum deli gibi ...gecmisimle birlikte gelecegimi almaya niyetlendigi halde... seviyorum deli gibi kizimla beni ortada birakmak istedigi halde.. seviyorum deli gibi bana bakmadigi,görmedigi,yokmusum gibi davrandigi ve tamamen bizden kurtulmak istedigi halde... seviyorum allah kahretsin seviyorumm..isyan etmiyorum etmem rabbim büyük allah islah eylesin ...tek dilegim hatasini en kisa zamanda anlayip tekrar bana gelmesi...unutmaya hazirim herseyi yada canimin acisiyla bu böyle ama seviyorum her ne yapmis olursa olsun..hayatimin icine s... olsada beni tamamen yok etmis olsada seviyorum....

Moderatör tarafında düzenlendi:

canımmm aramıza hoş geldinnn...Bir zamanlar bende seviyordum ilk aşkım ilk gözağrımdı o benim 4 yılımı verdim ona nelerini çektim neler yaşadım
halim Allaha ayan 15 ay şafak saydım
herşeyimi ona göre ayarladım eşime dostuma herkese anlattım nişan planları yaparken bana yalvardığı akşamın sabahında bi başkasıyla nişanlandığını öğrendim
evimi işimi yaşadığım şehri terkedip sıfırdan başladım ayrılalı 1,5 yıl oldu ama ben hala aynıyım ona karşı hiçbirşey kalmadı içimde ama bi başkasına karşı da hissedemiyorum yandı canımm çoook yandı
Allahıma binlerce kez şükür şimdi iyiki bitti diyorumm.Ne diim Allah yardımcın olsun bu dert hiçbirşeye benzemiyo...

ahhhh ahhh benzemiyoki benzemiyo... bende tam 6 senemi verdim ona 2 sene nisanli olarak bekledim almanya ya gelin geldim ii halt ettim..bana bi kizim olmus bi yasina girecek cikmis diyoki seni sevmiyorum hicte sevmedim..nisanliyken birisi oldu onu unutamiyorumm buna bi yürek nasil dayanir..hangi insanevladi hangi müslüman bunu yapar bi kadina...bana sürekli beni aldattigini söylüyo.. okadar güzel günler yasdikki bana hepsinin bi yalan oldugunu sadece beni sevmek icin caba oldugunu söylüyo...ben aglamayimda kim aglasin ben yanmayimda kim yansin bu gurbet elde yapayalniz kimsesiz ken böyle bi dertle nasil basederim ..annemleri arayamiyorum diyemiyorumki ben bi cocukla ortada kaldim diye
bu nasil bi aciki dayanilmiyo..ve herseye ragmen tamam olsun seni seviorum devam edelim diyorum adam bana beni istemedigini söylüyo...bunlar nasil bi insanlik unsuru nasil...ahhh ahhh kizim olmasaydi ne yapardim bilmiyorummm

canımm inan çook üzüldümm ne diim ki allah yardımcın olsun çoooooooook zor bi durum çook